Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας,  το Φιλανθρωπικό Δείπνο «The Glowmorous Dinner». Η εκδήλωση σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος, και στήριξε μουσικά με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα με παλιές και ξένες επιτυχίες, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή μαζί με την ομάδα της.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία φιλοξένησε το Φιλανθρωπικό Δείπνο, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικήςτης Ευθύνης (ΕΚΕ), και η οποίαστέκεται αρωγός υποστηρίζοντας έμπρακτα και διαχρονικά προγράμματα που προάγουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ευημερίας της κυπριακής κοινωνίας.

Το παρόν τους έδωσαν εκτός από την Πρόεδρο της Βουλής η κ. Αννίτα Δημητρίου, η οποία είχε θέσει την εκδήλωση υπό την αιγίδα της, βουλευτές, Ευρωβουκευτές, δημάρχοι, γιατροί, επιχειρηματίες και και πλήθος κόσμου, όπου βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το όραμα όλων μας…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Send this to a friend