Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Έκοψαν δέντρα στην περιοχή Σπύρου Κυπριανού – Τι λέει το Τμήμα Δασών μετά την παρέμβαση του Δημάρχου
Έκοψαν δέντρα στην περιοχή Σπύρου Κυπριανού – Τι λέει το Τμήμα Δασών μετά την παρέμβαση του Δημάρχου

Έκοψαν δέντρα στην περιοχή Σπύρου Κυπριανού – Τι λέει το Τμήμα Δασών μετά την παρέμβαση του Δημάρχου

 

της Θεοδοσίας Αποστόλου

Καταγγελίες πολιτών στο Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, έφτασαν σήμερα το πρωί για ξερίζωμα πολύ μεγάλων δέντρων, τόσο σε ηλικία όσο και σε έκταση, που βρίσκονται πάρα την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.

Τα δύο μεγάλα αυτά δέντρα βρίσκονται εκεί περισσότερο από είκοσι χρόνια ωστόσο, μετά από εργασίες εντός του συγκεκριμένου οικοπέδου, αποκόπηκαν τα δέντρα που υπήρχαν εκεί.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις Δημοτικές Αρχές για το περιστατικό με τον Δήμαρχο να ειδοποιεί Αστυνομία και Τμήμα Δασών ούτως ώστε να ερευνήσουν, υπό την αρμοδιότητά τους, πως και γιατί κόπηκαν τα δέντρα.

Η θέση του Τμήματος Δασών

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ενημερώθηκε απο τον Αστυνομικό Υπηρεσίας μετά την επίσημη ενημέρωση από το Τμήμα Δασών, πως πρόκειται για δέντρα φίκους τα οποία δεν χρειάζονται οποιαδήποτε ειδική άδεια για να κοπούν απο τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου και δεν ανήκουν σε οποιαδήποτε προστατευμένη κατηγορία.

Send this to a friend