Home ΕΞΟΔΟΣ Τα TGI Fridays μας πάνε σε εξωτικούς προορισμούς τόσο γευστικά όσο και κυριολεκτικά!
Τα TGI Fridays μας πάνε σε εξωτικούς προορισμούς τόσο γευστικά όσο και κυριολεκτικά!

Τα TGI Fridays μας πάνε σε εξωτικούς προορισμούς τόσο γευστικά όσο και κυριολεκτικά!

Αυτό το καλοκαίρι, τα εστιατόρια TGI Fridays φέρνουν κοντά μας εξωτικές γεύσεις και αρώματα με το νέο τους μενού Exotic Flavors, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε έναν τυχερό νικητή για ένα ονειρικό ταξίδι!

Στο νέο τους μενού θα βρούμετραγανές γαρίδες, αρωματικό κοτόπουλο και λαχταριστά Caribbean-style fajitas, όλα με μια δροσιστική πινελιά καρύδας, ανανά και τη νέα τους πεντανόστιμη σως από ρούμι. Για την σωστή γευστική απόδραση, συνοδεύουμε τα νέα εξωτικά πιάτα με δροσιστικά mojitos αλλά αφήνουμε λίγο χώρο για να δοκιμάσουμε την νέα τους mango pannacotta για το πιο γλυκό φινάλε.

Και το καλύτερο; Απολαμβάνοντας τα νέα πιάτα από το μενού Exotic Flavors, ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ταξίδι αξίας €2,000 για έναν εξωτικό προορισμό της επιλογής του. Αν θες να διεκδικήσεις και εσύ αυτό το υπέροχο δώρο, τα βήματα είναι απλά!

Επισκέψου οποιοδήποτε TGI Fridays μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, δοκίμασε οποιοδήποτε πιάτο από το νέο τους μενού Exotic Flavors, σκάναρε την απόδειξή σουστο Fridays Cyprus Rewards App, καιμπες αυτόματα στην κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους του διαγωνισμού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.fridays.com.cy.

Μία μοναδική εξωτική εμπειρία σε περιμένει στα TGI Fridays.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Send this to a friend