Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;
Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;

Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μετά το ντέρμπι ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι έρχεται απόψε, με την Ολλανδία να αντιμετωπίζει τη Γαλλία. Και είμαστε ακόμη στη φάση των ομίλων του Euro 2024!

Συνέχεια λοιπόν στη δεύτερη αγωνιστική με αναμετρήσεις για τον τέταρτο (Πολωνία-Αυστρία, Ολλανδία-Γαλλία) και πέμπτο όμιλο (Σλοβακία-Ουκρανία) και αναμφίβολα το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία. Άγχος για την πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν θα πρέπει να έχουν οι δύο μονομάχοι, καθώς ξεκίνησαν και οι δύο νικηφόρα στον όμιλο, κι αυτό που κυρίως διακυβεύεται σήμερα είναι η πρωτιά.

Οι «οράνιε» ξεκίνησαν με νίκη με ανατροπή κόντρα στην Πολωνία, τη στιγμή που οι «τρικολόρ» κέρδισαντην Αυστρία χωρίς να ενθουσιάσουν. Τι θα δούμε απόψε; Η νίκη της Ολλανδίας έχει απόδοση 3.75, η ισοπαλία είναι στο 3.39 και η νίκη της Γαλλίας δίνει 2.28στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Προκύπτει και από τις αποδόσεις ότι πρόκειται για αμφίρροπη αναμέτρηση, αν και οι Γάλλοι φαίνεται να έχουν ελαφρύ προβάδισμα, αφού ξεπέρασαν και την τρομάρα με τον όχι σοβαρό τελικά τραυματισμό του Κίλιαν Εμπαπέ.

Οι «οράνιε» έχουν έξι διαδοχικά over 2.5 γκολ και έξι NG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ οι «τρικολόρ» έχουν πέντε NG στα επτά τελευταία ματς και τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.05 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.30, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.75. Στο 1.75 το GG, στο 2.00 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend