Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Έρευνα Γ. Ελεγκτή στο Δήμο Λάρνακας για «υψηλές» υπερωρίες πρώην υπαλλήλου
Έρευνα Γ. Ελεγκτή στο Δήμο Λάρνακας για «υψηλές» υπερωρίες πρώην υπαλλήλου

Έρευνα Γ. Ελεγκτή στο Δήμο Λάρνακας για «υψηλές» υπερωρίες πρώην υπαλλήλου

 

 

του Ανδρέα Πολυκάρπου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakaonline και επιστολή που έχουμε λάβει, ο Γενικός Ελεγκτής με επιστολή του στις 10 Μαΐου 2024, ενωμέρωσε τον Δήμο Λάρνακας ότι ζητά τη διερεύνηση καταγγελίας η οποία απεστάλη στην Υπηρεσία στις 16 Απριλίου 2024.

Η ανώνυμη καταγγελία, όπως αναφέρεται στο περιεχόμενό της, κάνει λόγο για πρώην υπάλληλο του Δήμου Λάρνακας, ο οποίος πάντοτε σύμφωνα με την καταγγελία, φαίνεται να διορίστηκε ως αποθηκάριος του Δήμου πριν από περίπου 40 χρόνια.

 

Στη συνέχεια, όπως εξηγείται, «βρέθηκε στη θέση του υπεύθυνου πρασίνου με υπερωρίες και μισθό μαμούθ». Ο πρώην υπάλληλος, ο οποίος έχει αφυπηρετήσει, λάμβανε υπερωρίες για τον στολισμό του Δήμου αλλά και πολιτιστικές παρουσιάσεις.

Η θέση του Δήμου Λάρνακας

Η ανεπίσημη ωστόσο θέση του Δήμου Λάρνακας, είναι ότι έχει ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και ότι πρόκειται να δοθούν όλα όσα ζήτησε η Ελεγκτική Υπηρεσία σημειώνοντας ότι για οποιεσδήποτε υπερωρίες έχουν δοθεί λάμβανε πάντοτε γνώση και το εκάστοτε Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας.

Απο την άλλη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το Δημοτικό Συμβούλιο λόγο της ιδιαίτερης προεκλογικής περιόδου, και γιατί σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες ο αναφερόμενος στην καταγγελία ήταν υποψήφιος, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ενέργειες μετά το τέλος των εκλογών ζητώντας πιθανόν και νομική γνωμάτευση για το θέμα των υπηρεωριών του.

Send this to a friend