Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 11+1 λόγοι για να πας φέτος στο LOUD MUSIC FESTIVAL
11+1 λόγοι για να πας φέτος στο LOUD MUSIC FESTIVAL

11+1 λόγοι για να πας φέτος στο LOUD MUSIC FESTIVAL

 

 

Φέτος το Loud Music Festival υπόσχεται τέσσερις ημέρες γεμάτες μουσική και θετικά vibes στην ΕΤΚΟ Λεμεσού, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, με είσοδο μόλις €5 μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Γι’ αυτό σου δίνουμε 11+1 λόγους για να το επισκεφτείς:

Λαχταριστές επιλογές φαγητού

 

Διάφορες κουζίνες θα βρίσκονται στον χώρο, προσφέροντας νόστιμα φαγητά. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις από ζουμερό μπέργκερ και λαχταριστό σουβλάκι μέχρι και γλυκές κρέπες. Το Loud Music Festival έχει φροντίσει και για τους vegan, εξασφαλίζοντας ποικιλία επιλογών. Για τέσσερις συνεχόμενες μέρες, θα απολαμβάνεις τα πάντα μακριά από τη φασαρία της αρένας, με την παρέα σου. Μην ανησυχείς, κανείς δεν θα φύγει νηστικός!

Lounge area

Ξαπλωμένος στις αναπαυτικές μαξιλάρες του φεστιβάλ, θα γευτείς δροσιστικά, φρουτώδη κοκτέιλ, τον ναργιλέ σου και ένα γεμάτο bucket με παγωμένες μπύρες και άλλα ποτά. Αν νιώθεις ότι θέλεις κάτι πιο ζωντανό, πάρε το ποτό σου και ενώσου με το πλήθος, χόρεψε ασταμάτητα, φλέρταρε και συνάντησε την παρέα σου ξανά στις μαξιλάρες για το επόμενο ποτό.

Happy hour!

Από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα, ισχύει προσφορά 1+1 δωρεάν για τα bucket μπύρας. Μην ανησυχείς μήπως τελειώσουν οι μπύρες σου, γιατί μπορείς να επιστρέψεις το bucket για ξαναγέμισμα και θα πάρεις μια μπύρα δωρεάν!

Χωρίς Ωράρια

Το φεστιβάλ σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις όποια ώρα θέλεις, από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα. Αν φτάσεις πριν τις 18:00, η είσοδος κοστίζει μόνο €5. Τα ποτά θα είναι παγωμένα, οι μηχανές καφέ έτοιμες να σερβίρουν, τα εστιατόρια θα γεμίζουν την ατμόσφαιρα με μυρωδιές από λαχταριστά φαγητά και η μουσική, μαζί με τα χαμόγελα των φίλων του φεστιβάλ, θα είναι ασταμάτητα.

Διάλεξε την μέρα σου

Το φεστιβάλ διαρκεί τέσσερις ημέρες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επιλέξεις ποια μέρα θέλεις να έρθεις. Αν όμως συμμετάσχεις και τις τέσσερις μέρες, θα γίνεις μέλος της οικογένειας του Loud Music Festival. Έλα την Πέμπτη με διάθεση “sing along” και τραγούδα μαζί με τα συγκροτήματα, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του διασημότερου Έλληνα τράπερ, Snik. Την Παρασκευή, όλοι θα χορέψουμε στους ρυθμούς του RnB, ενώ το Σάββατο η αδρεναλίνη θα φτάσει στα ύψη με εκπληκτική ηλεκτρονική μουσική και μια ατμόσφαιρα που δεν θα θέλεις να τελειώσει. Την Κυριακή, θα γράψεις ιστορία με τα θρυλικά τραγούδια που έχουν δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τον καθένα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ακόμα αναρωτιέσαι πότε να έρθεις; Κάθε μέρα θα είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη υπέροχες και αξέχαστες στιγμές.

Μην κολλάς στην εμφάνιση

Αποφάσισες ότι θα διασκεδάσεις ασταμάτητα, αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Μην ανησυχείς καθόλου. Δεν υπάρχουν κανόνες, dress code ή θέμα για την εμφάνιση. Μπορείς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου, τη βερμούδα σου, ακόμα και να έρθεις κατευθείαν από την παραλία με το μαγιό σου.

H αρένα του φεστιβάλ

Μόνο όσοι έχουν ζήσει το φεστιβάλ στις προηγούμενες διοργανώσεις μπορούν να περιγράψουν, αν και δύσκολα, το αξέχαστο και μοναδικό συναίσθημα της αρένας. Όλοι γίνονται ένα με τη μουσική, τις φωνές, τα τραγούδια και τους χορούς, καθώς παντού γύρω σου βλέπεις ανθρώπους να χορεύουν ασταμάτητα. Η ενέργεια είναι απερίγραπτη! Μια αρένα γεμάτη ζωντάνια, ηλεκτρισμένη από τη μουσική και τον ξέφρενο χορό των χιλιάδων φίλων του φεστιβάλ. Οι αισθήσεις σου θα είναι σε συνεχή διέγερση και κάθε τραγούδι θα σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο, το οποίο πάντα φαίνεται καλύτερο από το προηγούμενο.

Κεντρική Τοποθεσία

Δεν χρειάζεται να ανέβεις βουνά ούτε να διασχίσεις πεδιάδες. Απλά έλα στο κέντρο της πόλης για να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία, στον χώρο της ΕΤΚΟ δίπλα από το νέο λιμάνι. Μπορείς να φτάσεις εκεί με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, από ταξί και λεωφορείο μέχρι ποδήλατο. Όποια πόλη κι αν έρχεσαι, μην ανησυχείς για το που θα αφήσεις το αυτοκίνητό σου, καθώς υπάρχει χώρος στάθμευσης γύρω από τον χώρο του φεστιβάλ. Απλά πάρκαρε, κατέβα και το πάρτι αρχίζει.

VIP Κρατήσεις

Φέτος, εσύ και η παρέα σου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία με VIP κράτηση στο φεστιβάλ! Κλείσε τις καλύτερες θέσεις και ζήσε τη βραδιά όπως ποτέ άλλοτε. Με τη VIP κράτηση, απολαμβάνετε ξεχωριστή είσοδο που σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο φεστιβάλ χωρίς αναμονές και ουρές, ενώ το ειδικό service για τις παραγγελίες σας διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε στιγμή από τη διασκέδαση. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τη βραδιά σου αξέχαστη! Κάνε την κράτησή σου τώρα και ζήσε το φεστιβάλ από την καλύτερη θέση.

Φεστιβάλ για όλους

Μια μουσική γιορτή για όλους! Την Πέμπτη, έλα με την παρέα και τους κολλητούς σου. Την Παρασκευή, φέρε τη σχέση σου για μια ρομαντική βραδιά. Το Σάββατο, έλα μόνος και φλέρταρε – κάτι σίγουρα θα προκύψει. Την Κυριακή, φέρε μαζί και τους γονείς σου. Φυσικά, το φεστιβάλ είναι ανοιχτό και για τους μικρούς μας φίλους, από 1 έτους και πάνω, καθώς και για τα κατοικίδιά σας (σκύλους, γάτες, παπαγάλους κ.λπ.). Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το after party

Μετά από κάθε ατελείωτη μέρα πάρτι, η αποθεραπεία είναι απαραίτητη. Και το Loud Music Festival έχει τη λύση για σένα. Μαζί με τους φίλους σου, παλιούς και νέους που γνώρισες στο φεστιβάλ, κατευθυνθείτε στο Guaba για ένα αξέχαστο after party! Μην ξεχάσεις, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Η οικογένεια του Loud Music Festival

Μάθε πως κάθε χρόνο, πάνω από εκατό άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν αυτό το μοναδικό τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ. Αυτή η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την εμπειρία που όλοι ονειρευόμαστε. Άτομα που ξέρουν καλά πως ο πραγματικός πρωταγωνιστής του φεστιβάλ είναι ο καθένας από εσάς. Έλα να τους γνωρίσεις όλους προσωπικά και να γίνεις μέλος της πιο LOUD οικογένειας που υπάρχει.

Περισσότερες πληροφορίες στο page του Εvent στο Facebook!

Send this to a friend