Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα δείξει αντίδραση η Σκωτία;
Θα δείξει αντίδραση η Σκωτία;

Θα δείξει αντίδραση η Σκωτία;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024ξεκινά σήμερα με παιχνίδια για τον πρώτο και δεύτερο όμιλο, μία αγωνιστική που αναμένεται να φέρει ξεκαθάρισμα ως προς τις ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των «16». Θυμίζουμε ότι στον επόμενο γύρο προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι των έξι ομίλων.

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες του πρώτου ομίλου (Γερμανία-Ουγγαρία και Σκωτία-Ελβετία) κι ένα ματς για τον δεύτερο όμιλο (Κροατία-Αλβανία). Η μάχη των Σκωτσέζων με τους Ελβετούς δείχνει η πιο αμφίρροπη από τις σημερινές αναμετρήσεις, με τους Σκωτσέζους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την «πεντάρα» που δέχτηκαν στην πρεμιέρα από την οικοδέσποινα Γερμανία. Από την άλλη οι Ελβετοί κέρδισαν την Ουγγαρία και με δεύτερη νίκη σήμερα μπορούν να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

 

Η νίκη της Σκωτίαςέχει απόδοση 4.69, η ισοπαλία είναι στο 3.74 και η νίκη της Ελβετίας δίνει 1.92στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Πολλά γκολ στην πρεμιέρα και των δύο ομάδων, με τη Σκωτία να έχει γενικά έξιover 3.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια και την Ελβετία στο άλλο άκρο με έξιunder 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς! Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.18 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.78, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.70. Στο 2.00 τοGG, στο 1.75 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend