Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας
Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

 

 

Εργασίες αναβάθμισης δικτύου της ΑΗΚ στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 20/06/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-11:30, στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης δικτύου της ΑΗΚ από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της μιας λωρίδας της Λεωφόρου παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, σε μήκος 50μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Δρομολαξιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 25/6/2024-5/7/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον δρόμο Λάρνακας – Κιτίου της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Δρομολαξιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά, ανά 500μ., η εφαπτόμενη λωρίδα της κεντρικής νησίδας του δρόμου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Ελευθερίας στη Δρομολαξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του παλαιού Αεροδρομίου Λάρνακας και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend