Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο Πανίκος Νικολάου, CEO Bank of Cyprus, δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM

Ο Πανίκος Νικολάου, CEO Bank of Cyprus, δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM

 

 

56 Εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου κατέχουν τον εκλεχτό τίτλο

Ο Πανίκος Νικολάου, CEO Bank of Cyprus, δεξιώθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, τους Honorary Fellows και το Board του CIM στο Byron House, Nicosia.

Hδεξίωση είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την οικονομία και έδωσε την ευκαιρία στην ελίτ ομάδα των CIM Honorary Fellows να ανταλλάξουν απόψεις για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα. Αυτή είναι η 16ησυνάντηση των CIM Honorary Fellows από την εγκαθίδρυση του θεσμού το 2008.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στην Τράπεζα Κύπρου, το ανώτατο βραβείο του CIM-Cyprus Business School, η «Χρυσή Ελιά», με βάση την συμπλήρωση 125 χρόνων από την Ίδρυση της Τράπεζας Κύπρου και την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των 2 Οργανισμών που διαρκεί πέραν από 10 χρόνια. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον CEO, CIM-Cyprus Business School, Γιάγκο Χατζηγιάννη προς τον CEO της Τράπεζας Κύπρου, κ. Πανίκο Νικολάου.

To CIM-Cyprus Business School έχει καθιερώσει ετήσια τον θεσμό της ανακήρυξης σε Honorary Fellows, μικρού αριθμού επιφανών στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων. Η ανακήρυξη βασίζεται στην προσφορά των εν λόγω στελεχών στην ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων και γενικότερα της κυπριακής οικονομίας. Μέχρι τώρα 56 επιφανή στελέχη της οικονομίας έχουν τύχει αυτής της διάκρισης.

 

Send this to a friend