Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τροχαίο: Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η αιτία θανάτου της 47χρονης
Τροχαίο: Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η αιτία θανάτου της 47χρονης

Τροχαίο: Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η αιτία θανάτου της 47χρονης

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης Μαρίγιας Πάστερκαμπ 47 ετών από την Ουκρανία μόνιμη κάτοικο Κύπρου, που έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος της 47χρονης επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα, στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή της η Μαρία Πάστερκαμπ, 47 ετών, από Ουκρανία, κάτοικος επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η 47χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, σε σημείο του δρόμου παρά την Άλασσα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και αφού κινήθηκε αριστερά του δρόμου σε αυλάκι ύψους 30 εκατοστόμετρων, πέρασε πάνω από προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε, καταλήγοντας σε χαντάκι στα αριστερά του δρόμου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου. Αφού με την επέμβαση των πυροσβεστών η 47χρονη απεγκλωβίστηκε από το όχημα της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend