Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συναυλία Μουσικού Σχολείου Λάρνακας “Μίκης Θεοδωράκης” με τον Δημήτρη Μπάση “Θαλασσοφίλητη μου Γη” 50 χρόνια από το πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή.
Συναυλία Μουσικού Σχολείου Λάρνακας “Μίκης Θεοδωράκης” με τον Δημήτρη Μπάση “Θαλασσοφίλητη μου Γη” 50 χρόνια από το πραξικόπημα και την  Τουρκική εισβολή.

Συναυλία Μουσικού Σχολείου Λάρνακας “Μίκης Θεοδωράκης” με τον Δημήτρη Μπάση “Θαλασσοφίλητη μου Γη” 50 χρόνια από το πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή.

Το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας “Μίκης Θεοδωράκης”, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας έχουν την τιμή να φιλοξενούν τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση σε μια μοναδική συναυλία αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία Ζουχουρί στη Λάρνακα με ελεύθερη είσοδο.

Η συναυλία αυτή θα αποτελέσει ένα μουσικό αφιέρωμα στο έντεχνο ποιοτικό τραγούδι, με αφορμή και τα 50 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.

Ο Δημήτρης Μπάσης θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και έχουν σημαδέψει το ελληνικό και κυπριακό μουσικό στερέωμα.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Συμμετέχουν:
Η Χορωδία και Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Λάρνακας “Μίκης Θεοδωράκης”
Διδασκαλία Χορωδίας: Ειρήνη Χατζηκυριάκου
Ενορχήστρωση και Διεύθυνση: Φώτης Μουσουλίδης

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν αυτή την ξεχωριστή συναυλία και να απολαύσουν τη μαγεία της μουσικής σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

 

Send this to a friend