Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πήγε σε ενεχυροδανειστήριο με κλεμμένα κοσμήματα – Συνελήφθη 20χρονος
Πήγε σε ενεχυροδανειστήριο με κλεμμένα κοσμήματα – Συνελήφθη 20χρονος

Πήγε σε ενεχυροδανειστήριο με κλεμμένα κοσμήματα – Συνελήφθη 20χρονος

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπής. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 16 Ιουνίου στις 15:30, καταγγέλθηκε από 28χρονη από την Πάφο ότι μεταξύ των ημερομηνιών 14 με 16 Ιουνίου διαρρήχτηκε η κατοικία της στην Πάφο και κλάπηκαν διάφορα οινοπνευματοτώδη ποτά καθώς και χρυσά κοσμήματα. Από εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι η είσοδος στην οικία, επιτεύχθηκε από κλειστή αλλά ανασφάλιστη πόρτα.

Στις 17 Ιουνίου ένα πρόσωπο μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Πάφο και παρουσίασε χρυσά κοσμήματα με σκοπό να τα πουλήσει. Η υπάλληλος εξέφρασε υποψίες ότι πιθανόν αυτά να είναι κλοπιμαία και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας εκεί τα κοσμήματα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν το μέρος διεξήγαγαν εξετάσεις και εξασφάλισαν μαρτυρία ότι πρόκειται για 20χρονο από την Πάφο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Την ίδια ημέρα, στις 16:20, αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στη διάρρηξη φαίνεται να ενέχεται ακόμη ένα πρόσωπο. Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ηλικίας 35 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

Send this to a friend