Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παιδιά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό Εικονογραφημένης Ιστορίας “Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ”
Παιδιά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό Εικονογραφημένης Ιστορίας “Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ”

Παιδιά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό Εικονογραφημένης Ιστορίας “Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ”

Τα παιδιά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, τα οποία βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό Εικονογραφημένης Ιστορίας με θέμα τα 50 χρόνια από την τούρκικη εισβολή του 1974, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ημερίδα υπό την αιγίδα του ΥΠΑΝ με τίτλο, “Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ: Τα κατεχόμενα σχολεία μας. Φωτεινές πορείες στον χρόνο”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΟΕΔ στη Λευκωσία.

Η ημερίδα περιλάμβανε εισηγήσεις από ακαδημαϊκούς και πνευματικούς ανθρώπους του τόπου σχετικά με την προσφορά των κατεχόμενων σχολείων μας.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τραγούδια και ταινίες μικρού μήκους, τα οποία βραβεύθηκαν σε διάφορους διαγωνισμούς με θέμα την τούρκικη εισβολή του 1974 κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Στον χώρο εκτέθηκαν επίσης και οι βραβευμένες εικαστικές δημιουργίες των παιδιών που έλαβαν μέρος στους εν λόγω διαγωνισμούς. Η ημερίδα προσέφερε σημαντικά μηνύματα στους μαθητές, οι οποίοι έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής.

 

 

Send this to a friend