Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η ανακοίνωση μαρίνας Αγίας Νάπας για τη φωτιά σε σκάφος
Η ανακοίνωση μαρίνας Αγίας Νάπας για τη φωτιά σε σκάφος

Η ανακοίνωση μαρίνας Αγίας Νάπας για τη φωτιά σε σκάφος

Για το περιστατικό της εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σκάφος στην μαρίνα Αγίας Νάπας, εξέδωσε εκ μέρους της μαρίνας, ο διευθυντής Κώστας Φυτιρής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Σήμερα Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, περί ώρα 18:40 σκάφος αναψυχής μήκους 15μ. ουκρανικής ιδιοκτησίας ζήτησε άδεια εισόδου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όμως κατά την είσοδό του διαπιστώθηκε από το κέντρο ελέγχου της Μαρίνας ότι υπήρχε καπνός και ένδειξη πυρκαγιάς εσωτερικά του σκάφους.

Άμεσα το σκάφος απομονώθηκε και διασώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες από το προσωπικό της Μαρίνας. Τοποθετήθηκε δίκτυ αντιρρύπανσης περιμετρικά του σκάφους ώστε να μην κινδυνέψουν άλλα σκάφη και άρχισε η πυρόσβεσή του από το προσωπικό της Μαρίνας και της Λιμενικής Αστυνομίας μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός της περιοχής ανταποκρίθηκε με τρία οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες. Η πυρκαγιά στο εσωτερικό του σκάφους είχε ήδη επεκταθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών κατασκευής και των καυσίμων του σκάφους.

Παρά την τεράστια και φιλότιμη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του προσωπικού της Μαρίνας, το σκάφος, καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ατύχημα εξετάζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Λιμενική Αστυνομία”

 

Send this to a friend