Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα «καθαρίσει» τους Ισπανούς ο γερο-Μόντριτς;

Θα «καθαρίσει» τους Ισπανούς ο γερο-Μόντριτς;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μετά την πρεμιέρα του Euro 2024 η φάση των ομίλων συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις σήμερα. Ο πρώτος όμιλος ολοκληρώνεται με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ελβετία, ενώ μπαίνει στον χορό και ο δεύτερος όμιλος με τα ματς Ισπανία-Κροατία και Ιταλία-Αλβανία.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται ασφαλώς στη μάχη των Ισπανών με τους Κροάτες. Ο 38χρονος Λούκα Μόντριτς στην τελευταία μεγάλη διοργάνωσή του με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας βρίσκει απέναντί του τα νιάτα της Ισπανίας. Ενθουσιασμός ή εμπειρία; Ποιος θα επικρατήσει; Οι «φούριας ρόχας» έχουν θεωρητικά το προβάδισμα, αλλά το ματς προμηνύεται πολύ αμφίρροπο.

Η νίκη της Ισπανίας έχει απόδοση 2.05, η ισοπαλία είναι στο 3.45 και η νίκη της Κροατίας δίνει 4.25 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το όπλο των Ισπανών είναι η επίθεσή τους, όπως φανερώνουν και τα πέντε over 3.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια (GG τα τέσσερα από αυτά)!Από την άλλη η Κροατία έχει τρία σερί over 2.5 γκολ και τέσσεραNGστα έξι τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.15 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.72. Στο 1.90 τοGG, στο 1.85 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend