Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στην πρώτη πεντάδα με τους πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση η Λάρνακα!
Στην πρώτη πεντάδα με τους πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση η Λάρνακα!

Στην πρώτη πεντάδα με τους πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση η Λάρνακα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σημαντική διάκριση για τη Λάρνακα αποτελεί η συμπερίληψή της στην πρώτη πεντάδα της έρευνας που διενεργήθηκε για τους 20 πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση. Η διεθνής ιστοσελίδα DiscoverCars.com, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων και συνεργάζεται με πάμπολλες εταιρείες σ’ όλο τον κόσμο, διεξήγαγε την σχετική έρευνα χρησιμοποιώντας περισσότερες από 250 χιλιάδες κριτικές προερχόμενες από πελάτες της,συμπεριλαμβάνοντας μόνο τις πόλεις με το υψηλότερο σύνολο από κάθε χώρα καθώς και τοποθεσίες που συγκέντρωσαν συνολικά περισσότερες από 500 κριτικές.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους 20 πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση παγκοσμίως συμπεριλήφθη και η Λάρνακα, η οποία εξασφάλισε την τιμητική 5η θέση με μέση βαθμολογία 9,06 από συνολικά 2.334 κριτικές (reviewers), ανάμεσα σε γνωστούς προορισμούς απ’ όλο τον πλανήτη, από την Αυστραλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα και από άλλες χώρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην κορυφαία τριάδα βρέθηκε το νησί της Κεφαλλονιάς στο Ιόνιο.Την πρώτη θέση κατέβαλε η πόλη Hobart, που είναι πρωτεύουσα του νησιού της Τασμανίας, η οποία ανήκει στην Αυστραλία. Εξασφάλισε έναν εκπληκτικά υψηλό μέσο όρο 9,25 που δόθηκε από 1.189 κριτικούς.Την 2η θέση κατέβαλε η πόλη Funchal της Πορτογαλίας με επίσης πολύ υψηλή βαθμολογία (9,19) από 618 ανθρώπους.

Όσον αφορά την διάκριση που έλαβε η Λάρνακα, η τοπική εταιρεία τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συμπερίληψη της πόλης στην πρώτη πεντάδα της υπό αναφορά έρευνας, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία (ΕΤΑΠ Λάρνακας) καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για βελτίωση της εικόνας του προορισμού της Λάρνακας και για δημιουργία διαφόρων θεματικών διαδρομών που προτείνονται στους ξένους τουρίστες, με στόχο την ενίσχυση των εμπειριών τους, αλλά και την άνετη διακίνησή τους στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη και την επαρχία. Να σημειωθεί, ότι το DiscoverCars.comχρησιμοποίησε ως μεθολογία περισσότερες από 250 χιλιάδες κριτικές από τους πελάτες του για την συγκεκριμένη έρευνα.

Οποιοσδήποτε προορισμός έλαβε πέραν των 500 κριτικών μετρήθηκε. Επιλέχθηκε μονάχα η πόλη με την υψηλότερη κατάταξη από κάθε χώρα κι έτσι δημιουργήθηκε μια μέση βαθμολογία. Με την συγκέντρωση αυτών των αριθμών καταρτίστηκε η λίστα με τους 20 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι προσφέρουν γραφικές διαδρομές για οδήγηση, σύμφωνα πάντα με την βαθμολόγηση των ταξιδιωτών. Το DiscoverCars.comβοηθά τους ταξιδιώτες στην εύρεση του κατάλληλου αυτοκινήτου, είτε πρόκειται για διακοπές, είτε για περιπέτεια ή για επαγγελματικό ταξίδι.

Send this to a friend