Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ηλεκτροφόρο καλώδιο σκότωσε τον άτυχο William, με τραύματα σε χέρι και κεφάλι
Ηλεκτροφόρο καλώδιο σκότωσε τον άτυχο William, με τραύματα σε χέρι και κεφάλι

Ηλεκτροφόρο καλώδιο σκότωσε τον άτυχο William, με τραύματα σε χέρι και κεφάλι

 

 

Στην αυλή της οικίας όπου διέμενε με τη σύζυγο του στην περιοχή της Αγίας Θέκλας, εντοπίστηκε νεκρός ο 76χρονος William Edward από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Αγιας Ναπας, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο αφού υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου ανέφερε ότι ο άτυχος 76χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και το πλήρωμα ασθενοφόρου να κείτεται στην αυλή, φέροντας τραύματα σε χέρι και κεφάλι. Ο Βρετανός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Με βάση μαρτυρίες, ο άτυχος 76χρονος φέρεται να εκτελούσε κηπουρικές εργασίες στην οικία του και επιχείρησε να αφαιρέσει ασφάλεια από καλώδιο ηλεκτρισμού που ήταν συνδεδεμένο σε παροχή.

 

«Κάτω από συνθήκες που διερευνόνται ο άντρας φαίνεται να δέχτηκε «χτύπημα» από το ηλεκτρικό ρεύμα, με είσοδο και έξοδο το δάκτυλο και το κεφάλι του.»

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας που παρέλαβαν το μοιραίο καλώδιο και διενήργησαν έλεγχο στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της οικίας, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα.

«Γύρω στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 76χρονου από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα».

Send this to a friend