Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Απάντηση Άρη για Μιλίσεβιτς: “Πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας”
Απάντηση Άρη για Μιλίσεβιτς: “Πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας”

Απάντηση Άρη για Μιλίσεβιτς: “Πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας”

Η θέση τυο Άρη για Μιλίσεβιτς:

Με αφορμή τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα με την ελπίδα ότι θα διαλευκάνει το θέμα στα μάτια του φίλαθλου κοινού:

Ο Άρης έκανε επίσημες διερευνητικές επαφές με την ΑΕΚ (τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με μέλος του διοικητικού συμβουλίου) σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη και λάβαμε αρνητική απάντηση.

Σε μεταγενέστερο στάδιο μας πλησίασε μεσάζων (και όχι το αντίθετο) ο οποίος πρότεινε ότι θα ήταν σε θέση να κάνει δυνατή τη συμφωνία.

Ο Άρης ουδέποτε έδωσε εντολή στον μεσάζοντα και ξεκαθάρισε στον ίδιο ότι οι σύλλογοι είχαν άμεση επαφή και ότι η ΑΕΚ μας είχε δώσει αρνητική απάντηση.

Δυστυχώς, πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας, ή, των ανθρώπων του συλλόγου επιδιώκοντας οικονομικό όφελος.

Τέλος, ευχόμαστε όπως η ΑΕΚ διατηρήσει το υψηλό επίπεδο δεοντολογίας της σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου τόσο με τον Άρη όσο και με όλους τους άλλους συλλόγους.

Δεν θα επανέλθουμε με περισσότερες ανακοινώσεις αλλά θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό στον κατάλληλο χώρο και χρόνο, διατηρώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας.

 

Send this to a friend