Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χάθηκαν τα ίχνη 24χρονου – Τον έχετε δει; (φώτο)
Χάθηκαν τα ίχνη 24χρονου – Τον έχετε δει; (φώτο)

Χάθηκαν τα ίχνη 24χρονου – Τον έχετε δει; (φώτο)

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 24 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον ΧΑΜΓΚΙΝ ΜΠΑΙΡΑΜ, ημερομηνία γέννησης 27/05/2000, από Λατσιά, ο οποίος ελλείπει από τις 11.00 το βράδυ της Δευτέρας, 10 Ιουνίου, 2024, όταν και θα μετέβαινε στη Λεμεσό.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65-1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μακριά μαλλιά στο ύψος των ώμων, συνήθως δεμένα σε κότσο. Φέρει τατουάζ στον βραχίονα του δεξιού χεριού του, που απεικονίζει ένα πρόσωπο και τατουάζ στη δεξιά παλάμη του, που απεικονίζει ένα τριαντάφυλλο. Φέρει σκουλαρίκια στα αυτιά και στη μύτη. Κατά την αναχώρηση του πιθανόν φορούσε κοντό παντελόνι χρώματος μπεζ και πράσινη κοντομάνικη φανέλα.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Send this to a friend