Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Αρχίζουν στις 21 Ιουνίου οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα
Αρχίζουν στις 21 Ιουνίου οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα

Αρχίζουν στις 21 Ιουνίου οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με το Δήμο να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «για έξι συνεχόμενες μέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία παρακολουθήσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διαγωνισμούς κυπριακής ποίησης, ερωτικών τραγουδιών, τσιαττιστών, αυλού, μπάλου και κυπριακών χορών. Παράλληλα οι πανηγυριστές θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες».

Η έναρξη του Κατακλυσμού θα γίνει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου με την παρέλαση στην οποία λαμβάνουν μέρος Πολιτιστικοί Όμιλοι, Χορευτικά Συγκροτήματα, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, το 30ο Σύστημα Προσκόπων Αμμοχώστου, Σώμα Κύπριων Οδηγών, συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας και την Φιλαρμονική Περιβολιών.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον επίτιμο καλεσμένο Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια των εξαήμερων εορτασμών θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα δύο εξέδρες, η κεντρική παρά την Πλατεία Κίμωνος και στην Πλατεία Ευρώπης όπου θα υπάρχει καλλιτεχνικό  πρόγραμμα, διαγωνισμοί λαϊκών ποιητών, χορευτών και τραγουδιστών καθώς και σάτιρα, θεατρικά στιγμιότυπα και παιδικά προγράμματα.

Send this to a friend