Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Βούλιαξε το ΔΗΚΟ στη Λάρνακα – Χάνει πιθανόν τη βουλευτική έδρα το 2026
Βούλιαξε το ΔΗΚΟ στη Λάρνακα – Χάνει πιθανόν τη βουλευτική έδρα το 2026

Βούλιαξε το ΔΗΚΟ στη Λάρνακα – Χάνει πιθανόν τη βουλευτική έδρα το 2026

Του Αντρέα Πολυκάρπου 

Σε πολύ χαμηλές «πτήσεις» κινήθηκε η εκλογική δύναμη του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, με το κεντρώο κόμμα να «πέφτει» από την τρίτη θέση στην έκτη και με τα ποσοστά του να παρουσιάζουν καθοδική πορεία.

Ειδικότερα, μάλιστα, στην Επαρχία Λάρνακας – όπου και το Δημοκρατικό Κόμμα παρουσίασε το πιο χαμηλό ποσοστό μαζί με την Επαρχία Αμμοχώστου – δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την ηγεσία του Κεντρώου κόμματος, το οποίο και δεν μπορεί να περάσει στα λεγόμενα ψιλά γράμματα.

Ένα εκκωφαντικό μήνυμα το οποίο και έχει να κάνει με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2026 και καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι το ΔΗΚΟ κινδυνεύει να απολέσει τη βουλευτική του έδρα στην πόλη του Ζήνωνα.

Αυτό είναι πλέον εμφανές αν προσμετρήσουμε και το γεγονός ότι το ΔΗΚΟ έλαβε σε αυτές τις Ευρωεκλογές τα χαμηλότερα ποσοστά του στην Επαρχία Λάρνακας από την εποχή της ίδρυσης του, καταλαμβάνοντας μόλις την 6η θέση.

Δύσκολα, λοιπόν, τα πράγματα για το ΔΗΚΟ, και ακόμα πιο δύσκολα στην Λάρνακα… όπου και κινδυνεύει να ΜΗΝ έχει ΒΟΥΛΕΥΤΗ το 2026.

Send this to a friend