Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Θα προωθήσουμε κοινωνικά και άλλα έργα σε Αθηένου – Αβδελλερό, είπε ο Κ. Καρεκλάς
Θα προωθήσουμε κοινωνικά και άλλα έργα σε Αθηένου – Αβδελλερό, είπε ο Κ. Καρεκλάς

Θα προωθήσουμε κοινωνικά και άλλα έργα σε Αθηένου – Αβδελλερό, είπε ο Κ. Καρεκλάς

Την δέσμευση ότι θα προωθήσουμε προς υλοποίηση κοινωνικά και άλλα έργα για την επόμενη πενταετία τόσο στην Αθηένου όσο και στο Αβδελλερό, έδωσε σήμερα ο επανεκλεγείς Δήμαρχος του Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς.

Σε δηλώσεις μετά τη τελετή της Ανακήρυξης Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας, ο κ. Καρεκλάς είπε ότι «σήμερα ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία η οποία αποτελεί πλέον ιστορικό γεγονός».

Πρόσθεσε ότι «μπροστά μας ανοίγουν οι ορίζοντες για να υλοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε υποσχεθεί», είπε και πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει «δεσμευθεί πως ό, τι έχουμε βάλει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα θα το υλοποιήσουμε τόσο για το Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου όσο και για το Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού».

Θα γίνουν, συνέχισε όλα τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, «αρχίζοντας με την πλατεία Εκκλησιών, την οποία θα πιέσουμε να αρχίσει άμεσα η υλοποίηση του  έργου, ο ανατολικός περιμετρικός δρόμος, το κεντρικό οδικό δίκτυο. Επιτέλους να λειτουργήσουν το Κέντρο Υγείας σωστά το οποίο ταλαιπωρεί την Αθηένου και τόσα άλλα κοινωνικά και άλλα έργα που θα προωθήσουμε, ως κόρη οφθαλμού, προς υλοποίηση αυτή την πενταετία».

Ο κ. Καρεκλάς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «γνωρίζοντας τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους που έχουν εκλεγεί ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία, με μόνο γνώμονα και μόνο κόμμα, το κόμμα της Αθηένου».

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες του «σε όλα τα κόμματα αφού όπως μου είπαν είμαι ο μόνος Δήμαρχος που εξελέγη με τη στήριξη όλων των κομμάτων της Κύπρου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά για τη στήριξη, για το γεγονός ότι αναγνώρισαν το έργο που επιτελέσαμε», είπε.

Υπόσχομαι σε όλους, συνέχισε «ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο τρόπο, πάντα δίπλα στο δημότη για να υλοποιήσουμε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε».

Send this to a friend