Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Με συνεργασία θα αποδειχθεί ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τη Λάρνακα, είπε ο Βύρας
Με συνεργασία θα αποδειχθεί ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τη Λάρνακα, είπε ο Βύρας

Με συνεργασία θα αποδειχθεί ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τη Λάρνακα, είπε ο Βύρας

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη 11 Ιουνίου δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της Λάρνακας πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με το Δημοτικό του Συμβούλιο θα εργαστεί ώστε να αποδειχθεί ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για την Λάρνακα.

Ο κ. Βύρας παρατηρώντας ότι με την ανακήρυξη τέλειωσε επίσημα η διαδικασία των εκλογών, πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν σταματήσαμε» και με την ανανέωση της λαϊκής εντολής «θα συνεχίσουμε συλλογικά με συναίνεση, επικοινωνία με όλα τα κόμματα, όλους τους φορείς της Λάρνακας την ανοδική πορεία της πόλης».

«Θα συνεχίσουμε μέχρι η Λάρνακα να πάρει αυτά που τις αξίζουν και να συνεχίσει να είναι η πόλη επιλογής «να ζεις, να επενδύεις και να επισκέπτεσαι», συνέχισε.

Ο κ. Βύρας ανέφερε ότι υπάρχουν μπροστά πάρα πολλές προκλήσεις, όπως το λιμάνι -μαρίνα, η ανάπτυξη της περιοχής των δεξαμενών, προσθέτοντας ότι είναι σε «εξέλιξη εννιά έργα 50 εκατομμυρίων, προγραμματίζονται 22 νέα έργα στα Λιβάδια, στην Ορόκλινη», που θα συμβάλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της δημαρχούμενης περιοχής.

Είπε επίσης ότι από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «θέλουμε οι πολίτες των Λιβαδιών της Ορόκλινης και της Λάρνακας να νιώσουν ότι αυτή η αλλαγή είναι προς όφελος τους».

Επανέλαβε ότι σε συνεργασία με το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο θα εργαστεί ώστε να αποδειχθεί ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για την Λάρνακα.

Send this to a friend