Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Χρ. Ζαννέττου: «Στόχος η παραγωγικότητα του νέου Δήμου Αγ. Νάπας»
Χρ. Ζαννέττου: «Στόχος η παραγωγικότητα του νέου Δήμου Αγ. Νάπας»

Χρ. Ζαννέττου: «Στόχος η παραγωγικότητα του νέου Δήμου Αγ. Νάπας»

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του νέου διευρυμένου Δήμου Αγίας Νάπας, που θα προκύψει από την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι το πρώτιστο μέλημα του επανεκλεγέντα δημάρχου Χρίστου Ζαννέττου.

Όπως είναι γνωστό, από την 1η Ιουλίου ο νέος Δήμος Αγίας Νάπας, θ’ αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα Σωτήρας, Λιοπετρίου, Δάσους Άχνας και Αυγόρου. Μιλώντας στην εφημερίδα μας, ο Χρίστος Ζαννέττου είπε ότι προτεραιότητα του νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι η εύρυθμη λειτουργία και η παραγωγικότητα του διευρημένου δήμου.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να καταγράψουμε τις ανάγκες σ’ έργα υποδομής και όχι μόνο σ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας, να γίνει μία πρώτη αξιολόγηση και να τεθούν επί τάπητος οι προτεραιότητες σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά.

Το βέβαιο είναι ότι θα συναποφασίσουμε με τις υπόλοιπες τοπικές αρχές για τα έργα που θα προωθηθούν άμεσα, ανάλογα με τα κονδύλια και τον προϋπολογισμό που θα έχουμε στη διάθεσή μας», ανέφερε ο κ.Ζαννέττου.

Όσον αφορά την Αγία Νάπα, ο δήμαρχος σημείωσε ότι ένα σημαντικό έργο υποδομής που βρίσκεται στα σκαριά είναι το πολυλειτουργικό πάρκο, το οποίο θα δημιουργηθεί δυτικά της εσωτερικής περιφέρειας της πόλης και θ’ αποτελέσει ουσιαστικά συνέχεια των έργων ανάπλασης στο κέντρο της Αγίας Νάπας.

Όπως είπε, αυτό το διάστημα γίνεται η αξιολόγηση των προσφορών που έχουν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους εργολάβους κι εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα υπάρξει συμφωνία με τον επιτυχόντα προσφοροδότη, που θ’ αναλάβει την εκτέλεση του έργου, το κόστος του οποίου θ’ ανέλθει στα τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ. «Θα είναι ακόμα ένα έργο υποδομής που θ’ αποτελέσει σημείο αναφοράς για το τουριστικό μας θέρετρο», σημείωσε ο κ.Ζαννέττου.

Μπλεξίματα με δικαιοσύνη

————————————–

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει το γεγονός ότι ενώ έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, εντούτοις ο κόσμος της Αγ. Νάπας του έδωσε μία ξεκάθαρη εντολή μ’ ένα ποσοστό 54.1% για να συνεχίσει την θητεία του στον δημαρχιακό θώκο, ο Χρίστος Ζαννέττου αρκέστηκε να πει ότι το ποσοστό αυτό τού δίνει δύναμη, αλλά ταυτόχρονα τον γεμίζει και μ’ ευθύνη, ώστε να εργαστεί σκληρά για όλους τους πολίτες του διευρημένου δήμου.

Θυμίζουμε, ότι στις 13 Ιουνίου είναι ορισμένη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η υπόθεση του Χρ. Ζαννέττου, για σκοπούς παραπομπής του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Κατηγορείται ότι πριν από αρκετά χρόνια, προτού εκλεγεί δήμαρχος, πλαστογράφησε οικονομικές καταστάσεις της ξενοδοχειακής μονάδας στην οποία ήταν διευθυντής και κύριος μέτοχος, στην Αγία Νάπα, προκειμένου να εξασφαλίσει χορηγία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για ανακαινίσεις.

Send this to a friend