Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Εμπαπέ ή Χάρι Κέιν; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Euro 2024;
Εμπαπέ ή Χάρι Κέιν; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Euro 2024;

Εμπαπέ ή Χάρι Κέιν; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Euro 2024;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει για τη σέντρα του Euro 2024, της διοργάνωσης που μαγνητίζει τα βλέμματα όχι μόνο των Ευρωπαίων, αλλά και όλου του κόσμου κάθε τέσσερα χρόνια. Η ανυπομονησία μεγάλη και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο παίκτης που θα αναδειχτεί σ’ αυτή τη διοργάνωση. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Euro 2024; Ουσιαστικά τα φαβορί για το Χρυσό Παπούτσι της διοργάνωσης προκύπτουν από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο (Αγγλία και Γαλλία). Πριν τη σέντρα του Euro 2024, πρώτο φαβορί για αρχισκόρερ του τουρνουά προβάλλει ο ΚίλιανΕμπαπέ με απόδοση 5.50, ενώ κοντά του παραμονεύει ο Χάρι Κέιν με απόδοση 6.50 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ φαίνεται πως θα είναι υπόθεση αυτών των δύο, αλλά συχνά έχουν προκύψει ανατροπές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ποιοι μπορεί να ξεπεταχτούν; Λουκακού και Ρονάλντο έχουν απόδοση 15.00, ενώ Χάβερτς και Μπέλιγχαμ βρίσκονται στο 20.00. Στο 25.00 Ζιρού και Μοράτα, στο 30.00 Γκριεζμάν, Φόντετν και Μουσιάλα.

Από εκεί και πέρα στην Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε νικητή διοργάνωσης και πρώτο σκόρερ… πακέτο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο συνδυασμός Γαλλία και Εμπαπέ έχει απόδοση 14.00, ο συνδυασμός Αγγλία και Κέιν δίνει 16.00, ενώ ο συνδυασμός Αγγλία και Εμπαπέ είναι στο 25.00, με τον συνδυασμό Γερμανία και Κέιν στο 40.00!

 

Όλες τις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend