Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας, ΕΤΑΠ και ΕΒΕΛ καλωσόρισαν το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από τη Χάιφα κατά την πρώτη του άφιξη για το 2024 στο Λιμάνι Λάρνακας
Δήμος Λάρνακας, ΕΤΑΠ και ΕΒΕΛ καλωσόρισαν το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από τη Χάιφα κατά την πρώτη του άφιξη για το 2024 στο Λιμάνι Λάρνακας

Δήμος Λάρνακας, ΕΤΑΠ και ΕΒΕΛ καλωσόρισαν το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από τη Χάιφα κατά την πρώτη του άφιξη για το 2024 στο Λιμάνι Λάρνακας

 

 

Το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris από τη Χάιφα, καλωσόρισαν κατά την πρώτη του άφιξη για το 2024 στο Λιμάνι Λάρνακας, ο Δήμος Λάρνακας, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας.

 

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 2000 επιβατών θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Χάιφα-Λάρνακα σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου. Φέτος θα έχει αυξημένο αριθμό αφίξεων στο Λιμάνι Λάρνακας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που υπολογίζεται να ανέλθουν στις 22.

Το Crown Iris θα διανυκτερεύει σε αρκετές από τις αφίξεις του στο Λιμάνι Λάρνακας. Ορισμένοι επιβάτες θα συμμετέχουν σε εκδρομές στην επαρχία, όπως στα Λεύκαρα, στην Αθηένου και Χοιροκοιτία καθώς και σε άλλες γειτονικές πόλεις, ενώ η πλειοψηφία θα μεταβαίνει στο κέντρο της Λάρνακας.  Κατά την πρώτη του άφιξη το πλοίο μετέφερε 1600 άτομα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό πέραν του 50% των επιβατών του εν λόγω πλοίου είναι επαναλαμβανόμενο.

 

Καλωσορίζοντας τον καπετάνιο κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την εταιρεία Mano Cruises που σταθερά επιλέγει τη Λάρνακα εδώ και χρόνια, καθώς και τους τοπικούς αντιπροσώπους Louis Travel για τη συνεργασία. Ο κ. Βύρας ανέφερε επίσης ότι παραμένει διαχρονικός στόχος της Λάρνακας η αύξηση των κρουαζιεροπλοίων που προσεγγίζουν το Λιμάνι της καθότι η πόλη μας βρίσκεται σε μια εξαιρετικά βολική τοποθεσία, όπου ο επιβάτης μπορεί να μεταβεί με τα πόδια στο κέντρο, ενώ σε κοντινές αποστάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκδρομές.

Το ΕΒΕ Λάρνακας με τη σειρά του ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Mano Cruises που συνεχίζει να επιλέγει τη Λάρνακα εδώ και χρόνια ως σημείο καθόδου των επιβατών της καθότι προσδίδει στον επιχειρηματικό κόσμο έντονο το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία στην πόλη μας. Η συνέχιση της επισκεψιμότητας από το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο προσθέτει αξία στο εμπορικό κέντρο αλλά και στην οικονομία της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της ΕΤΑΠ Λάρνακας στελεχώνει και φέτος το σημείο πληροφόρησης στην αίθουσα επιβατών κατά την άφιξη κρουαζιεροπλοίων ώστε να παρέχεται πλήρης ενημέρωση για τα σημεία αναφοράς της πόλης και επαρχίας.

Κατά τη συνάντηση του καπετάνιου και του πληρώματος με τους Φορείς συζητήθηκαν και θέματα που θα κάνουν πιο εύρυθμη την άφιξη του πλοίου στη Λάρνακα καθώς και άλλοι τρόποι συνεργασίας.

 

Send this to a friend