Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Παρασκευή Πισσουρίου: Η Λάρνακα είναι μια πολύ όμορφη και μικρή πόλη που συνένωσε ντόπιους και πρόσφυγες
Παρασκευή Πισσουρίου: Η Λάρνακα είναι μια πολύ όμορφη και μικρή πόλη που συνένωσε ντόπιους και πρόσφυγες

Παρασκευή Πισσουρίου: Η Λάρνακα είναι μια πολύ όμορφη και μικρή πόλη που συνένωσε ντόπιους και πρόσφυγες

 

 

Συνέντευξη στον Αντρέα Πολυκάρπου 

Συνέντευξη παραχώρησε στο Larnakaonline η Υποψήφια Σχολική Έφορος Λάρνακας, Λειβαδιών, Οροκλινης με την ΕΔΕΚ, Παρασκευή (Ευη) Πισσουρίου Χατζηίωαννου μιλώντας μας για τους στόχους της, για όσα θεωρεί σημαντικά αλλά και για τα σχέδια της.

Μιλήστε μας για σας και την πορεία σας

 

Εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών, σύζυγος, οικοκυρά και πάντα πρόθυμη να προσφέρω από τον χρόνο μου στον εθελοντισμό. Με πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια, μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές γονείς, προσφέραμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για τα παιδιά μας μέσω των Συνδέσμων Γονέων.

Σε όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα 19 χρόνια,ήμουν ενεργό μέλος των Συνδέσμων Γονέων. Συγκεκριμένα, ανέλαβα θέσεις όπως Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, και Α’ Αντιπρόεδρος στην Παγκύπρια Συνομοσπονδία.

Η αφοσίωσή μου στη βελτίωση της σχολικής ζωής των παιδιών με έχει οδηγήσει να συμμετέχω σε διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Σαν τρίτεκνη μητέρα συμμετέχω επίσης ενεργά στην Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας και είμαι Γενική  Γραμματέας.

Η έγνοια μου προς τα παιδιά και προς την οικογένεια μου, αλλά και για την κοινότητα με έκαναν όπως ανάφερα και πιο πάνω να είμαι συνέχεια αναμειγμένη στα κοινά.

Τι πρέπει να αλλάξει στην Λάρνακα

Η Λάρνακα είναι μια πολύ όμορφη και μικρή πόλη που συνένωσε σε δύσκολους καιρούς ντόπιους και πρόσφυγες, και τώρα όλοι, ως μόνιμοι πολίτες της, έχουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε στην ανάπτυξή της.

Από τη θέση μου ως υποψήφια σχολική έφορος, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω στο να καταγραφούν και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα σχολεία της Λάρνακας Ένα από τα βασικά μας θέματα είναι η ασφάλεια και η υγεία των μαθητών. Απαιτείται να δημιουργηθούν μηχανισμοί για άμεση παρέμβαση εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για επιδιορθώσεις και ανακαινίσεις.

Είναι εξίσου σημαντικό να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις κλιματισμού για ένα καλό και υγιεινό περιβάλλον για τους μαθητές μας.

Παράλληλα, πρέπει να προωθηθούν σχέδια ανοικοδόμησης νέων σχολείων, ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου παρατηρείται μεγάλη ανάγκη λόγω της αύξησης του πληθυσμού.

Τα σχέδια σας

Τα σχέδιά μου είναι να συνεχίσω την κοινωνική μου προσφορά. Όσον αφορά τα σχέδιά μου ως υποψηφία Σχολικής Έφορος, έχω ήδη αναφερθεί παραπάνω.

Αγωνίζομαι τόσα χρόνια επειδή πιστεύω πως η βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική εκπαίδευση των παιδιών μας. Καλύτερες εγκαταστάσεις, εξοπλισμός και πόροι συμβάλλουν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τη μάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών μας.

Η εμπειρία μου στον εθελοντισμό και η αγάπη μου για τα παιδιά με έχουν προετοιμάσει κατάλληλα για αυτή τη θέση. Υπόσχομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό των παιδιών μας.

Ζητώ ανοικτά την υποστήριξη σας. Η πείρα μου και η πορεία μου είναι μια συνεχής προσφορά και ζητώ την υποστήριξη σας για να την συνεχίσω.

 

 

Send this to a friend