Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ξεκάθαρη τοποθέτηση για Ντιονκού, Τρίσκο και όχι μόνο…
Ξεκάθαρη τοποθέτηση για Ντιονκού, Τρίσκο και όχι μόνο…

Ξεκάθαρη τοποθέτηση για Ντιονκού, Τρίσκο και όχι μόνο…

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

Για τις μεταγραφές των Εκπολό, Αλομέροβιτς και Δημητρίου: «Με τους ρυθμούς του Τσάβι Ρόκα ίσως να είναι λιγότερες οι εκκρεμότητες όταν θα αρχίσουμε προετοιμασία. Έχουμε οριστικοποιήσει το πρόγραμμα τις προετοιμασίας, θα πάμε Ολλανδία, όπου θα παίξουμε φιλικά με Ντε Μπος Ολλανδίας, ΠΑΟΚ και Σερκλ Μπριζ Βελγίου. Ανεβαίνει το επίπεδο σε φιλικών, θα μετρήσουμε δυνάμεις στην Ολλανδία».

Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την λήξασα σεζόν, θα βγούμε πιο δυνατοί».

Για τις δηλώσεις Καραπατάκη: «Για τα πάντα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου».

Για τον Ντιουνκού: «Έχουμε προβεί σε προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση. Ο Δημητρίου καλύπτει όλο το δεξί άκρο της άμυνας και ο Εκπολό μπορεί να παίξει σε εκείνη τη θέση. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποια αλλαγή».

Για τους Καμπρέρα: «Αρκετά ονόματα ακούστηκαν. Κάναμε όμως προσθήκες που δεν ακούστηκαν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάζω ονόματα. Αν προχωρήσει κάτι επίσημα, τότε και μόνο θα μπορώ να τοποθετηθώ. Κινείται με το δικό του πλάνο, μεθοδικά ο Ρόκα και αποσπά τις υπογραφές. Μόνο τότε μπορούμε να συζητήσουμε το οτιδήποτε. Σίγουρα μας ενδιαφέρουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Οι μόνοι που είναι μετέωροι είναι οι Πέρε Πονς και Τόνγκια».

Για τον Τρισκόφσκι: «Εξαρτάται από τον ίδιο. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Ιβάν. Είναι δική του επιλογή. Έχει γίνει μία πρόταση, αποχώρησε σαν ποδοσφαιριστής από την ομάδα μας μετά από μια τεράστια καριέρα, την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος».

Send this to a friend