Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Ευδοκία Αναστασίου: “Ονειρεύομαι μια παιδεία που να εμπνέει τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, ένα σχολείο που θα ασχολείται με τις ανάγκες αυτών”
Ευδοκία Αναστασίου: “Ονειρεύομαι μια παιδεία που να εμπνέει τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, ένα σχολείο που θα ασχολείται με τις ανάγκες αυτών”

Ευδοκία Αναστασίου: “Ονειρεύομαι μια παιδεία που να εμπνέει τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, ένα σχολείο που θα ασχολείται με τις ανάγκες αυτών”

 

 

Διά της παρούσης γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου στη θέση της Σχολικής Εφόρου Λάρνακας, Λιβαδιών, Ορόκλινης, στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 09 Ιουνίου. Μέσα στον κυκεώνα των προκλήσεων και αλλαγών που αντιμετωπίζουν τα δημόσια σχολεία, η σχολική εφορεία καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ρόλος της σχολικής εφορείας έχει βαρύνουσα σημασία στη ζωή του κάθε παιδιού.

Οφείλει να δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες με τις οποίες να στηρίζει και να υποβοηθά την εργασία των εκπαιδευτικών, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα στο μέγιστο δυνατό το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών μας.

Η σχολική εφορεία ελέγχει την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων σε θέματα εγκαταστάσεων και υποδομών καθώς και σε θέματα ασφάλειας των μαθητών. Οφείλει να διαχειρίζεται και να φροντίζει την συντήρηση του σχολείου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Μερικές από τις αποφάσεις που θα κληθούν τα μέλη της σχολικής εφορείας να πάρουν για κάθε σχολείο, είναι η δημιουργία περισσότερων χώρων πρασίνου, η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η κατασκευή στεγάστρων σε ανοικτούς χώρους, η δημιουργία ασφαλών γηπέδων καθώς και η εγκατάσταση κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας. Δημιουργώντας τέτοιες συνθήκες, τα σχολεία θα μπορούν να υποδέχονται με χαρά όλα τα παιδιά.

 

Με βαθιά συνείδηση της ευθύνης μου προς τα παιδιά και την πλήρη επίγνωση μου στα καθήκοντα της θέσης αυτής, σας καλώ όπως με στηρίξετε σε αυτή την προσπάθεια. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στη κρίση των συμπολιτών μου του Δήμου Λάρνακας, Λιβαδιών και Ορόκλινης και στη διάθεση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, για να επενδύσουμε μαζί στα σχολεία της πόλης μας.

Με την συνεργασία μου με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, θα δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εκπαιδευτική.

Διαβεβαιώ ότι θα εργαστώ με ήθος και εντιμότητα ενώ παράλληλα θα είμαι η φωνή των παιδιών. Η γνώμη των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων είναι σημαντική στη λήψη των αποφάσεων. Ας αφήσουμε την φωνή των παιδιών και των γονέων να εισακουστεί. Είθε να ευλογηθούν όλες μας οι προσδοκίες, η συνεργασία μας και ο αγώνας μας για το συμφέρον των παιδιών μας.

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας, σ ’αυτά οφείλουμε να επενδύσουμε δίνοντας τους την σκυτάλη της ζωής να προχωρήσουν με γερές βάσεις και στερεά θεμέλια.

Καλή ψήφο και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Ευδοκία Αναστασίου – Υποψήφια Σχολική Έφορος Λάρνακας, Λιβαδιών, Ορόκλινης
Αρ. 2 – ΔΗ.ΣΥ

Send this to a friend