Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εκδήλωση με μαθητές για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Λάρνακα
Εκδήλωση με μαθητές για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Λάρνακα

Εκδήλωση με μαθητές για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Λάρνακα

 

 

Διακόσιοι μαθητές δημοτικών σχολείων έλαβαν μέρος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κύπο στη Λάρνακα στις στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «στην εκδήλωση έλαβαν μέρος συνολικά 200 παιδιά από τα δημοτικά σχολεία Αγίου Λαζάρου Α’,  Αγίου Λαζάρου Β΄, Καλογερά ΚΑ και Καλογερά ΚΒ. Οι μαθητές και μαθήτριες έφτιαξαν δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, έπαιξαν μουσική με όργανα που έφτιαξαν τα ίδια, έλαβαν μέρος σε παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα από την Green Dot, την AFIS και το Πράσινο Φιδάκι».

Τα παιδιά ενημερώθηκαν σχετικά με την «Κλιματική Αλλαγή και τα Κουνούπια», τη «Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων στα Νοικοκυριά», την «Ανακύκλωση Λυμάτων στο ΣΑΛ» και για το Πράσινο Σημείο του Δήμου μας», σημειώνεται.

 

Ο Δήμος Λάρνακας «εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Περιβάλλοντος, στους οργανισμούς ΑΦΗΣ και Green Dot, στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας, στο Λάρνακα 2030, στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας και στο Europe Direct Larnaca για την προσφορά τους».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend