Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αυτό το Euro σου δίνει πολλές ευκαιρίες για κέρδη!
Αυτό το Euro σου δίνει πολλές ευκαιρίες για κέρδη!

Αυτό το Euro σου δίνει πολλές ευκαιρίες για κέρδη!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν από τη σέντρα του Euro 2024, το οποίο αναμένεται με ανυπομονησία και αυτή τη φορά, αφού συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της Ευρώπης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται ασφαλώς στην ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά… παικτικά υπάρχουν πολλά περισσότερα που απασχολούν. Και οι ευκαιρίες για κέρδη που προσφέρει το Euro 2024 είναι πολλές! Στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, μπορείτε για παράδειγμα να ποντάρετε στο ενδεχόμενο η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο, να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης! Το ενδεχόμενο αυτό έχει απόδοση 2.55!

Αν βλέπετε τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης να κατακτά τον τίτλο με νίκες σε όλους τους αγώνες, η απόδοση είναι 7.50, ενώ αν τον βλέπετε να κρατά μέχρι τέλους απαραβίαστη την εστία του, ποντάρετε στο 65.00! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρωταθλητή Ευρώπης με ισοπαλίες σε όλους τους αγώνες, με απόδοση 500.00!

Από εκεί και πέρα, αν θέλετε να περιορίσετε το περιθώριο λάθους στην εκτίμησή σας για τον πρωταθλητή Ευρώπης, μπορείτε να ποντάρετε ανά ζεύγη. Αν βλέπετε δηλαδή να κατακτά τον τίτλο η Αγγλία ή η Γαλλία, η απόδοση είναι 2.40! Αν βλέπετε Αγγλία ή Ισπανία, η απόδοση είναι 2.95, ενώ αν βλέπετε Γερμανία ή Ιταλία, η απόδοση είναι 4.25!

 

Όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend