Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Βάσος Χαραλάμπους: Η Λάρνακα έχει πολύ περιθώριο ανάπτυξης αλλά και χαρακτήρα που πρέπει να κρατήσει
Βάσος Χαραλάμπους: Η Λάρνακα έχει πολύ περιθώριο ανάπτυξης αλλά και χαρακτήρα που πρέπει να κρατήσει

Βάσος Χαραλάμπους: Η Λάρνακα έχει πολύ περιθώριο ανάπτυξης αλλά και χαρακτήρα που πρέπει να κρατήσει

 

 

Συνέντευξη στον Αντρέα Πολυκάρπου 

Συνέντευξη παραχώρησε στο Larnakaonline ο Βάσος Χαραλάμπους, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λάρνακας με την ΔΗΠΑ, ο οποίος και μας μίλησε για τους στόχους του, για όσα ο ίδιος θεωρεί σημαντικά για την πόλη μας αλλά και για το πολιτικό όραμα του.

1/ Μιλήστε μας για εσάς και την πορεία σας…

 

Ονομάζομαι Βάσος Χαραλάμπους και είμαι διευθυντής υποκαταστήματος ασφαλιστικού γραφείου στην Λάρνακα. Γεννήθηκα στις οκτώ του Οκτώβρη του 1985. Είμαι παντρεμένος με την Σουζάνα Χαραλάμπους και έχουμε δύο παιδιά. Ο πατέρας μου είναι ο Σόλων Χαραλαμπους και η μητέρα μου Ελένη Φαντουσι και οι δυο πρόσφυγες από Αμμόχωστος.

2/ Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξει στην Λάρνακα; Τι χρειάζεται η πόλη μας;

Δούλευα από μικρός στην Λάρνακα στα εστιατόρια της οικογένειας μου. Από μικρός έλεγα πάντα ότι η Λάρνακα έχει πολύ περιθώριο ανάπτυξης αλλά επίσης έχει χαρακτήρα που πρέπει να κρατήσει. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά πιστεύω με νέα μυαλά και όρεξη, για το καλό της πόλης, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

3/ Τέλος, μιλήστε μας για το πολιτικό σας πρόγραμμα.                            

Οι βασικοί στόχοι μου για την πόλη της Λάρνακας:

  • Ανάκαμψη και ανάπτυξη επιχειρήσεων στην καρδιά της Λάρνακας.
  • Ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού.
  • Ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης και απασχόλησης για τους νέους.
  • Βελτίωση της υποδομής της πόλης για τη βελτίωση των μεταφορών και της συνδεσιμότητας και για την άνετη και ασφαλή καθημερινή ζωή των κατοίκων και τουριστών.
  • Να γίνουν πιο σύγχρονες διαδικασίες με το δημαρχείο για τους πολίτες και καλύτερη ενημέρωση για τους δημότες της Λάρνακας.
  • Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τους δημότες, που θα μπορούν να βάζουν και εισηγήσεις και να ψηφίζουν για καπιοια έργα που θα έχουμε ως Δήμος.
  • Βιώσιμες πρακτικές για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς της Λάρνακας.
  • Συντήρηση και βελτίωση σε όλα τα πάρκα με σκοπό την ανάπτυξη της γειτονιάς και για τα παιδιά μας.
  • Και πολλά αλλά που θα αναπτύξω με την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στην Λάρνακα.

Send this to a friend