Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Απόψε οι Μικροί Νομπελίστες με Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας!
Απόψε οι Μικροί Νομπελίστες με Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας!

Απόψε οι Μικροί Νομπελίστες με Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας!

 

 

Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη, προετοιμάζει απόψε το Νηπιαγωγείο Μικροί Νομπελίστες στη Λάρνακα και υπόσχεται να μας μαγέψει σε μια καλοκαιρινή γιορτή,  φέρνοντας τη χαρά και την αγάπη για τον κινηματογράφο με επίκεντρο το Θερινό Σινεμά.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, στις 18:30, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Η εκδήλωση αυτή έρχεται να τιμήσει την αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από μουσική, χορό και θεατρικές παραστάσεις, που θα βασίζονται σε στιγμιότυπα και τραγούδια από τις ταινίες της.

 

Οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου θα ερμηνεύσουν παραστάσεις εμπνευσμένες από τον κινηματογραφικό κόσμο της Βουγιουκλάκη, μεταφέροντας το κοινό σε μια εποχή χρυσού του Ελληνικού κινηματογράφου.

Η γιορτή θα είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να εκφραστούν μέσω της τέχνης και να αποδώσουν φόρο τιμής σε μία από τις πιο λαμπερές φιγούρες της Ελληνικής τέχνης και πολιτισμού.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη από συγκίνηση, διασκέδαση και νοσταλγία.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης βραδιάς στη Λάρνακα, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξετε την προσπάθεια των μικρών μαθητών του Νηπιαγωγείου Μικροί Νομπελίστες να διαπρέψουν μέσα από την τέχνη!

Να είστε όλοι εκεί…!!!

 

Send this to a friend