Home Uncategorized Mια υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο Κιτίου (βίντεο – φώτο)
Mια υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο Κιτίου (βίντεο – φώτο)

Mια υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο Κιτίου (βίντεο – φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Mια υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη που έγινε εξ’ ολοκλήρου προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο Κιτίου, από την οικογένεια της Κυριακής Σείσου πρώην εκπαιδευτικού δημοτικής εκπαίδευσης και νυν Ιδιοκτήτριας εταιρείας Telewest Security & Automation.

Όπως μας ανέφερε η κ. Σείσου για την αξιέπαινη κίνηση της, “Ως μέλος λοιπόν του Συνδέσμου Γονέων και βλέποντας την απουσία αίθουσας βιβλιοθήκης στο σχολείο μας, αποφάσισα όπως φτιάξω μια βιβλιοθήκη, η οποία να είναι σε εξωτερικό χώρο προσβάσιμο για όλα τα παιδιά.

Φτιάχνοντας ένα χώρο χαλάρωσης λοιπόν και με σύνθημα: «Τα βιβλία βγαίνουν διάλειμμα», οι μαθητές μας με κέφι τρέχουν να πάρουν στα χέρια τους ένα βιβλίο της αρεσκείας τους. Στόχος μας λοιπόν, γονέων και δασκάλων η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Ταυτόχρονα το υπέροχο συναίσθημα του να προσφέρεις χωρίς ανταλλάγματα το βιώνουν τα παιδιά μας και το υιοθετούν ως στάση ζωής”.

Συγχαρητήρια στην κ. Κυριακή Σείσου, η οποία φωτεινό παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, να δείξουμε από τέτοιους ανθρώπους που να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή ο ένας στον άλλον.

 

 

 

 

 

Send this to a friend