Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Το Mercure Larnaka City Hotel ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της Λάρνακας
Το Mercure Larnaka City Hotel ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της Λάρνακας

Το Mercure Larnaka City Hotel ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της Λάρνακας

Η Accor, παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της φιλοξενίας, ανοίγει το 2ο ξενοδοχείο της στη Λάρνακα, το Mercure Larnaka City Hotel.

Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο προορίζεται να γίνει ένας ζωντανός προορισμός, συνδυάζοντας την τοπική κουλτούρα με τα διεθνή πρότυπα φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 42 μοντέρνα δωμάτια, με το καθένα από αυτά να είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες έξυπνης τεχνολογίας για μέγιστη άνεση. Στην αίθουσα LarnaSky, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα και ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να διοργανώσει ένα συνέδριο ή ένα εταιρικό πάρτυ. Οι επισκέπτες , επίσης, έχουν την πολυτέλεια να έχουν πρόσβαση  στο cosy γυμναστήριο του ξενοδοχείο αλλά και να απολαύσουν βουτιές στην πισίνα που βρίσκεται στην ταράτσα και προσφέρει μια πανοραμική θέα της Λάρνακας.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει το Smoothie Factory + Kitchen, που θα προσφέρει έναν πολύχρωμο κόσμο υγιεινών smoothies, brunch και σνακ.

“Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες σε αυτό το ιδανικό μείγμα σύγχρονου σχεδιασμού και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης για το οποίο είναι γνωστά τα ξενοδοχεία Mercure”, δηλώνει ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους, Γενικός Διευθυντής των Mercure Larnaka. “Είτε το επισκεφτείτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, μπορείτε να περιμένετε μια αξέχαστη διαμονή σε προνομιακή τοποθεσία της Λάρνακας”.

Με προνομιακή τοποθεσία, το ξενοδοχείο αναμένεται να γίνει προορισμός για τουρίστες και επαγγελματίες ταξιδιώτες, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα της Λάρνακας, στους πολιτιστικούς χώρους και στους επιχειρηματικούς κόμβους.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να κάνετε κράτηση ή για να προγραμματίσετε μια εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Mercure ή να επικοινωνήσετε στο +357 24333405.

 

https://all.accor.com/hotel/C2D6/index.en.shtml

Facebook Page: www.facebook.com/mercurelarnakacity

Instagram Account: www.instagram.com/mercurelarnakacity

 

Send this to a friend