Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα κατακτήσει το επόμενο Champions League;
Ποιος θα κατακτήσει το επόμενο Champions League;

Ποιος θα κατακτήσει το επόμενο Champions League;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το ChampionsLeagueολοκληρώθηκε με έναν σπουδαίο τελικό στο ιστορικό «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης για 15η φορά και την ΜπορούσιαΝτόρτμουντ να μένει ξανά χωρίς τον πολυπόθητο τίτλο.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στη Μαδρίτη, άρχισε η κουβέντα για το επόμενο ChampionsLeague! Ποιος θα το κατακτήσει; Θα κάνει το back2back η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πλέον και τον ΚίλιανΕμπαπέ στη φαρέτρα της, ή θα έχουμε αλλαγή σκυτάλης;

Στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, η Ρεάλ δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Και το επόμενο ChampionsLeague θα ξεκινήσει με πρώτο φαβορί για τον τίτλο την Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του ΠεπΓκουαρντιόλα σταμάτησε φέτος στα προημιτελικά, όπου της έβαλε φρένο η Ρεάλ, αλλά και πάλι αυτή θεωρείται βασική υποψήφια για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Η απόδοσή της στην Stoiximanείναι 3.25, τη στιγμή που η Ρεάλ ακολουθεί από κοντά με απόδοση 4.50.

Από εκεί και πέρα, αν βλέπετε κάποια άλλη ομάδα ικανή να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης, αξίζει να ποντάρετε έγκαιρα, αφού οι αποδόσεις για τις υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά ψηλές. Στο 12.00 θα βρείτε την Άρσεναλ και την Μπάγερν Μονάχου, στο 15.00 τη Λίβερπουλ, στο 18.00 την Μπαρτσελόνα, στο 20.00 την Ίντερ και στο 25.00 τις Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν. Η φετινή φιναλίστ Ντόρτμουντ έχει απόδοση 30.00.

 

Αναλυτικά όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend