Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κύπρια δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Λονδίνο (φώτο)
Κύπρια δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Λονδίνο (φώτο)

Κύπρια δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Λονδίνο (φώτο)

 

 

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο σύντροφος 32χρονης Κύπριας στο Λονδίνο, ο οποίος τη δολοφόνησε όταν του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, πρόκειται για τον 36χρονο Leon Murray, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του, Keisha Χριστοδούλου, όταν του είπε ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση ανέφερε στο δικαστήριο ότι «η φρικτή αντίδραση του 36χρονου όταν η 32χρονη του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν ήταν παράλογη και εγωιστική. Κατά τη διάρκεια της έρευνας και της δίκης, ο 36χρονος προσπάθησε να παρουσιαστεί ως το θύμα. Η απόφαση του δικαστή δείχνει ότι αυτή η προσπάθεια δεν πέτυχε».

 

Συνέχισε τονίζοντας ότι «η βία που χρησιμοποίησε κατά την επίθεση είναι σοκαριστική και οι σκέψεις είναι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους της Keisha, ειδικά στα τρία μικρά παιδιά της, των οποίων οι ζωές δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες. Το να αντιμετωπίσουμε τη βία κατά των γυναικών είναι μια από τις προτεραιότητές μας και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να οδηγούμε επικίνδυνους κακοποιητές, όπως ο 36χρονος, στη δικαιοσύνη. Ενθαρρύνουμε θύματα ενδοοικογενειακής βίας να αναζητήσουν βοήθεια».

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 31 Οκτωβρίου 2022 η Κύπρια χώρισε με τον σύντροφό της. Την επόμενη ημέρα ο 36χρονος πήγε στο διαμέρισμά τους και τη μαχαίρωσε 17 φορές. Άλλαξε τα ρούχα του και πήγε κανονικά να πάρει την 6χρονη κόρη τους από το σχολείο.

Όταν πήγε στο σχολείο είπε σε ένα μέλος του προσωπικού ότι «το έκανε» και ότι «τελείωσε την Keisha». Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την 32χρονη νεκρή στο σαλόνι.

Ο 36χρονος παραδέχθηκε ενοχή για τη δολοφονία της 32χρονης και θα ακούσει την ποινή του στις 3 Ιουνίου.

Send this to a friend