Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Χρίστος Μισός: «Ο Ανδρέας Αποστόλου δεν βοηθά με ανταλλάγματα, νοιάζεται πραγματικά»
Χρίστος Μισός: «Ο Ανδρέας Αποστόλου δεν βοηθά με ανταλλάγματα, νοιάζεται πραγματικά»

Χρίστος Μισός: «Ο Ανδρέας Αποστόλου δεν βοηθά με ανταλλάγματα, νοιάζεται πραγματικά»

 

 

Ο πρωταθλητής μας στην παρατοξοβολία Χρίστος Μισός με παρέμβαση του στο Larnakaonline μιλά για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ, Ανδρέα Αποστόλου. Νοιώθει την ανάγκη να πει δυο λόγια μιας και ο κ. Αποστόλου από την μέρα γνωριμίας τους είναι συνεχώς στο πλευρό του χωρίς ανταλλάγματα όπως μας αναφέρει.

«Κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει ως επαρχία Λάρνακας να στηρίξουμε τον βουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή Ανδρέα Αποστόλου για να μας εκπροσωπεί στην ευρωβουλή για εμάς και όχι για την καρέκλα. Στα 45 μου χρόνια έχω ζήσει τέσσερις φορές προεκλογική εκστρατεία για ευρωεκλογές και δεν έχω ακούσει ποτέ κανένα άλλο να δηλώνει ότι μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής θα δέχεται κόσμο στο γραφείο του. Όλα αυτά τα 20 χρόνια όσους ευρωβουλευτές εκλέξαμε τους γνωρίζουμε τρεις μήνες πριν την εκλογή τους και μετά τους βλέπουμε μία φορά τον χρόνο από την τηλεόραση και δεν έχουν επαφή με κανένα. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει βουλευτή μέχρι και σήμερα που η έγνοια του να είναι ο ανθρώπινος πόνος, οι ασθένειες του κόσμου και η διαβίωση του λαού και όχι η καρέκλα και τα χρήματα που θα κάνει από το αξίωμα, όπως ο Ανδρέας Αποστόλου», σχολίασε σχετικά ο Χρίστος Μισός.

Ερωτηθείς για τα δικά του θέματα λόγω της τύφλωσης του και την επαφή που έχει με τον κ. Αποστόλου, πρόσθεσε: «Είμαι μία 10ετία στον πρωταθλητισμό και τον Ανδρέα τον γνωρίζω τα δυο τελευταία χρόνια. Από την μέρα της γνωριμίας μας μέχρι και σήμερα προσπαθεί να με βοηθήσει, όχι μόνο στον πρωταθλητισμό αλλά και στα θέματα αναπηρίας μου, όπου για 15 χρόνια που είμαι τυφλός δεν ενδιαφέρεται κανένας. Όλοι οι πολιτικοί υπόσχονται εκτός από τον Ανδρέα και 2-3 άλλους. Ο Ανδρέας δεν είναι άνθρωπος που θα τον τρέχεις από πίσω για να σε βοηθήσει και δεν είναι με ανταλλάγματα που σε βοηθά. Νοιάζεται πραγματικά. Αν του ζητήσω κάτι παράλογο δεν θα βοηθήσει, αν του ζητήσω κάτι λογικό θα βοηθήσει ναι».

 

Τέλος, θέλησε να τονίσει τις ευαισθησίες του Ανδρέα Αποστόλου για τον συνάνθρωπο του και τις ασθένειες που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας: «Είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που νοιάζεται για τις ασθένειες του κόσμου και για τα άτομα με αναπηρίες για τα δικαιώματα που ως Κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν τηρούμε τις εντολές της ΕΕ για άτομα με αναπηρίες και θέματα υγείας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αν εκλεγεί θα μπορέσει να δώσει πάρα πολλά».

 

Send this to a friend