Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Ζήσε Αξέχαστες Στιγμές», η καμπάνια της ελεύθερης Αμμοχώστου
«Ζήσε Αξέχαστες Στιγμές», η καμπάνια της ελεύθερης Αμμοχώστου

«Ζήσε Αξέχαστες Στιγμές», η καμπάνια της ελεύθερης Αμμοχώστου

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μια δυναμική και συντονισμένη ψηφιακή καμπάνια προβολής της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου σε τουριστικές αγορές του εξωτερικούβρίσκεται σ’ εξέλιξη. Πρόκειται για την πρώτη, μεγάλης εμβέλειας, διαδικτυακή καμπάνια προβολής που φέρει τον τίτλο «Ζήσε Αξέχαστες Στιγμές». Ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου, δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος, όπως είπε, όλοι οι σημαντικοί φορείς του τουριστικού τομέα στην περιοχή Αμμοχώστου κατάφεραν να ενώσουν δυνάμεις και να προχωρήσουν στην υλοποίηση μιας συντονισμένης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας στο εξωτερικό.

Η διαδικτυακή καμπάνια προβολής της ελεύθερης Αμμοχώστου υλοποιείται με τη συνεργασία της τοπικής εταιρείας τουρισμού και του τοπικού συνδέσμου ξενοδόχων, τωνΔήμων Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, της διαχειρίστριας εταιρείας των αεροδρομίων Hermes Airports και άλλων ιδιωτών κι επιχειρηματιών της περιοχής. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η καμπάνια με σύνθημα «Ζήσε αξέχαστες στιγμές» ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024 και θα διαρκέσει μέχρι και τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Σηματοδοτεί την αρχή μιας νέα εποχής στην προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, καθότι αφενός απευθύνεται σε μια σειρά από σημαντικές αγορές για τον τουρισμό, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι σκανδιναβικές χώρες, η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Γαλλία και αφετέρου αξιοποιεί καινοτόμα εργαλεία και πλατφόρμες για στοχευμένη προώθηση.

Η Εταιρεία Τουρισμού Αμμοχώστου, ως ο επίσημος φορέας ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στ’ όλο εγχείρημα, ενώ κομβική είναι και η συνεισφορά άλλων φορέων, όπως του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου που ανέλαβε την υλοποίηση της καμπάνιας, των δήμων και κοινοτήτων της περιοχής, του Υφυπουργείου Τουρισμού και άλλων φορέων του τουρισμού. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ ΑμμοχώστουΠαναγιώτης Κωνσταντίνου, αφού ευχαρίστησε τους ξενοδόχους που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, έστειλε το μήνυμα ότι «σε μια τόσο απαιτητική, αινιγματική και ανταγωνιστική χρονιά για τον τουρισμό, μόνο μέσα από τέτοιες συντονισμένες ενέργειες μπορούμε να επιτύχουμε αποδοτικά και άμεσα αποτελέσματα για την περιοχή μας».

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η ξενοδοχειακή βιομηχανία της περιοχήςθα είναι πάντα έτοιμη να συμβάλει αποφασιστικά στην προώθηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας, με στόχο την περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Και τούτο, όπως εξήγησε, διότι ο τουρισμός αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα πολλών επιχειρήσεων, αλλά κι εκατοντάδων οικογενειών στην περιοχή. Ο κ.Κωνσταντίνου απηύθυνε κάλεσμα προς όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν και να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, να το πράξουν άμεσα.

Send this to a friend