Home Uncategorized Υπό κράτηση 4 άτομα για κλοπές από αυτοκίνητα σε Αγ.Νάπα-Λάρνακα
Υπό κράτηση 4 άτομα για κλοπές από αυτοκίνητα σε Αγ.Νάπα-Λάρνακα

Υπό κράτηση 4 άτομα για κλοπές από αυτοκίνητα σε Αγ.Νάπα-Λάρνακα

 

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον τριών προσώπων ηλικίας  16, 18, 17 και 25 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από οχήματα, κακόβουλης ζημιάς, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.  

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «τα τρία πρόσωπα ηλικίας 25, 18 και 17 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της 30ης Μαΐου, μετά από πληροφορία, ότι νεαρά άτομα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων εξασφαλίστηκε εναντίον τους μαρτυρία, ότι εμπλέκονται σε αριθμό υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν μεταξύ 25 και 30 Μαΐου 2024, στην Αγία Νάπα».

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη χθες βράδυ νεαρός ηλικίας 16 ετών, εναντίον του οποίου και του 18χρονου, διερευνάται άλλη μια παρόμοιας φύσεως υπόθεση, που διαπράχθηκε, στη Λάρνακα.

 

Συγκεκριμένα «το βράδυ της 30ης Μαΐου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λάρνακας ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας, άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητό του, χρηματικό ποσό, ύψους 6.400 ευρώ, ενώ το όχημα του βρισκόταν σταθμευμένο, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα».

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας, «προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 18χρονου και του 16χρονου οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων».

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend