Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Σάββας Μισός: Στην Ορμήδεια χρειάζονται άτομα που μπορούν να κάνουν την διαφορά
Σάββας Μισός: Στην Ορμήδεια χρειάζονται άτομα που μπορούν να κάνουν την διαφορά

Σάββας Μισός: Στην Ορμήδεια χρειάζονται άτομα που μπορούν να κάνουν την διαφορά

 

 

Ο Σάββας Μισός επαναδικδικεί θέση στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Ορμήδειας και μας παρουσιάζει τον εαυτό του καθώς και το πολιτικό του όραμα. 

Γεννήθηκα και διαμένω στην Ορμήδεια. Σπούδασα Business Administration στο University of Central Lancashire. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο University Of Derby. Σήμερα εργάζομαι σε εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών ως Marketing Manager.

Είμαι Κοινοτικός Σύμβουλος και  Γραμματέας της Σχολικής εφορείας στην Ορμήδεια. Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στη κοινότητα μπορεί να επιφέρει θετικές αλλαγές στο χωριό μας . Θέλω να διασφαλίσω ότι οι ανάγκες των συγχωριανών μου και οι ανησυχίες τους θα γίνονται μέρος των συζητήσεων και των αποφάσεων που θα λαμβάνονται από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

 

Θεωρώ ότι στην Ορμήδεια χρειάζονται άτομα που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είναι η ευκαιρία μας να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.
Ξέρω ,θέλω και μπορώ να βοηθήσω το χωριό μας . Θα προσπαθήσω να φέρω νέες ιδέες και ευκαιρίες οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες δουλειές και θα κάνουν γενικά το χωριό μας πιο ζωντανό. Θέλω να κάνω το χωριό μας καλύτερο για όλους.

Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που όλοι θα έχουν την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που χρειάζονται.
Αυτό σημαίνει να φροντίζουμε για τα παιδιά μας ,να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους, να σεβόμαστε τους ηλικιωμένους, να στηρίζουμε τις οικογένειες, να ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρίες στο χωριό μας . Γενικά μια κοινότητα που να νοιάζετε και να μεριμνά για τους ανθρώπους της .

Με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και σκέψη θέλω να δώσω την επιλογή στου συγχωριανούς μου με την ψήφο τους να επανεκλεγώ στο Κοινοτικό Συμβούλιο για να μπορέσω να εργαστώ για το καλό της Ορμήδειας και των κατοίκων της .

Σου δίνουμε επιλογή ΕΠΙΛΟΓΗ Για την Ορμήδεια.

Send this to a friend