Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ευ Κουζήν: Φτάσαμε αισίως στα 8 πανέμορφα , ζεστά χρόνια λειτουργίας μας
Ευ Κουζήν: Φτάσαμε αισίως στα 8 πανέμορφα , ζεστά χρόνια λειτουργίας μας

Ευ Κουζήν: Φτάσαμε αισίως στα 8 πανέμορφα , ζεστά χρόνια λειτουργίας μας

Με ανάρτηση τους οι ιδιοκτήτες του Ευ Κουζήν αναφέρονται στα 8 πανέμορφα , ζεστά χρόνια λειτουργίας τους..

Ανάρτηση

Φτάσαμε αισίως στα 8 πανέμορφα , ζεστά χρόνια λειτουργίας μας..

Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να ξεδιπλώσουμε όλη μας & όλη σας την αγάπη μέσα σε αυτόν εδώ τον χώρο που ονομάσαμε Ευ Κουζήν ..

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους θερμούς υποστηρικτές μας που είναι πάντα δίπλα μας , τους επισκέπτες μας που μας εμπιστεύονται την οικογένειά τους για την καθημερινή διατροφή τους αλλά & για τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις τους, τους φίλους μας που είναι πάντα εκεί να μας υποστηρίζουν & να προτείνουν το εστιατόριο μας σε όποιον ψάχνει καλό & ποιοτικό φαγητό, την οικογένεια μας που μας ανέχεται & μας στηρίζει λόγω των πολύωρων εργασιών που περνάμε στις κουζίνες για να έχουμε πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα .

Φυσικά τους συνοδοιπόρους μας όπου δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους μας συνεργάτες & συναδέλφους διότι κάθε μέρα δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα μας .

Τους προμηθευτές μας που διαλέγουν πάντα ότι καλύτερο .

Την ομάδα των τεχνικών μας που είναι πάντα εκεί για οτιδήποτε συμβεί να μας συμβουλεύει & να μας επιδιορθώνει το κάθε τι!

Τα συνεργεία καθαρισμού που φροντίζουν πάντα να είναι όλα στην εντέλεια!

θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω εσάς τους γνωστούς “άγνωστους” που δεν σας ξέρουμε , δεν σας έχουμε δει ποτέ αλλά στέλνετε στις πλατφόρμες & στο site εκατοντάδες παραγγελίες όλα αυτά τα χρόνια μας προτιμάτε & μας εμπιστεύεστε όπου & αν είστε σε όλη Την Λάρνακα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης από Αγγλία , Αυστραλία, Γερμανία,Αμερική ,Ελλάδα κλπ κλπ όπου όποτε επισκέπτεστε τον τόπο μας , είμαστε πάντα η πρώτη σας στάση..

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας & δίνετε πνοή σε όλο αυτό που προσπαθούμε να είμαστε απλά καλοί•

Να δίνουμε όλη μας την ψυχή , όλη μας την αγάπη & όλο μας το είναι η εμπειρία σας στο ΕυΚουζήν 8 χρόνια τώρα να γίνεται κάθε φορά όλο και πιο συναρπαστική !!

8 χρόνια ΕυΚουζήν & συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος…χάρη ΣΕ ΕΣΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Send this to a friend