Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα κόψει η Ντόρτμουντ τη φόρα του Μπέλιγχαμ;
Θα κόψει η Ντόρτμουντ τη φόρα του Μπέλιγχαμ;

Θα κόψει η Ντόρτμουντ τη φόρα του Μπέλιγχαμ;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η ώρα του μεγάλου τελικού του ChampionsLeague πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται. Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά η Ρεάλ Μαδρίτης ή θα κερδίσει και στον τρίτο φετινό ευρωπαϊκό τελικό το αουτσάιντερ; Ήδη Αταλάντα και Ολυμπιακός έριξαν στο καναβάτσο τα φαβορί Λεβερκούζεν και Φιορεντίνα σε EuropaLeague και ConferenceLeague αντίστοιχα, και το παράδειγμά τους θέλει να ακολουθήσει και η Ντόρτμουντ.

Η ΜπορούσιαΝτόρτμουντ πάει ως αουτσάιντερ στον μεγάλο τελικό, όπου θα βρει μπροστά της κι έναν «δικό της». Ο Μπέλιγχαμ αναδείχτηκε στη γερμανική ομάδα, αλλά όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα αστέρια της, και αυτός αναζήτησε την τύχη του αλλού, προκειμένου να πανηγυρίσει τίτλους. Ο Άγγλος άσος επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πρώτιστα στο μυαλό του να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης! Θα του το επιτρέψει η πρώην ομάδα του;

Ο αυριανός τελικός έχει ενδιαφέρον και από αυτή τη σκοπιά. Ο Μπέλιγχαμ θα κάνει τα πάντα για να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και ήδη από την πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ έχει δείξει το απίστευτο ταλέντο του. Αλλά αν υπάρχει μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να τον αντιμετωπίσει, αυτή είναι η Ντόρτμουντ! Τι θα δούμε λοιπόν αύριο; Η νίκη της Ντόρτμουντ έχει απόδοση 5.40, η ισοπαλία είναι στο 4.05 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 1.62στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend