Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Παύλος Παύλου (Κίτση), Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αραδίππου
Παύλος Παύλου (Κίτση), Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αραδίππου

Παύλος Παύλου (Κίτση), Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αραδίππου

 

 

Ανακοίνωση για την Υποψηφιότητα του Παύλου Παύλου (Κίτση) – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αραδίππου.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Στην εποχή μας, οι πολίτες μας κρίνουν με διαφορετικά κριτήρια από ό,τι στο παρελθόν. Δεν αναζητούν απλά εκλογές, αλλά λύσεις στα προβλήματά τους. Και έχουν δίκιο.

 

Είναι καιρός να θέσουμε τον πολίτη στο επίκεντρο. Με πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών της πόλης της Αραδίππου.

Όραμά μου ως δημότης, εργαζόμενος, σύζυγος και κυρίως πατέρας είναι να δω τα παιδιά μου, να μεγαλώνουν σ’ έναν τόπο με σωστές υποδομές και αξίες. Να μεγαλώνουν σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ! .Στόχος μου είναι να βοηθήσω, όσο μπορώ. Θέλω να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Αραδίππου, συμμετέχοντας και εγώ μέσω της εμπειρίας μου στα κοινά και στη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, όλοι ως ενεργοί πολίτες θα πρέπει να συμμετέχουμε στην κοινωνική, πολιτική ζωή και δράσητης πόλης μας και πάντοτε μέσα σε ένα περιβάλλον συνεργασίας και φιλίας. Είναι ουσιώδες να επιδιώκουμε την αρμονική συνεργασία ως μέλη μιας ομάδας, διατηρώντας πάντα την εκτίμηση και επιδεικνύοντας συνέπεια στην εκτέλεση και την προώθηση των έργων που έχουν ήδη προηγηθεί.

Αναγνωρίζουμε ότι οφείλουμε λογαριασμό στην ουσιαστική εξουσία της πόλης, τους πολίτες. Ενώ η παρουσία μας είναι εμφανής στους δημόσιους χώρους, οι συμπολίτες μας κατέχουν την κεντρική θέση στα κοινοτικά θεσμικά όργανα, όπως το Δημαρχείο.

Σας θέλουμε δίπλα μας σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα!

Χρειαζόμαστε την άποψη σας και επιδιώκουμε τη συμμετοχή σας.

Παύλος Παύλου,Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ, αρ: 5.

Send this to a friend