Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πάσχουν οι δημόσιες συμβάσεις; Έρευνα της Analytica για τα δύο μεγάλα έργα – ΨΗΦΙΣΤΕ
Πάσχουν οι δημόσιες συμβάσεις; Έρευνα της Analytica για τα δύο μεγάλα έργα – ΨΗΦΙΣΤΕ

Πάσχουν οι δημόσιες συμβάσεις; Έρευνα της Analytica για τα δύο μεγάλα έργα – ΨΗΦΙΣΤΕ

 

 

Έρευνα της Analytica Market Research με τα δύο μεγάλα έργα στο επίκεντρο – Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας από τη μία και Τερματικό Βασιλικού από την άλλη – Πάσχουν οι δημόσιες συμβάσεις; Ψηφίστε

SOS για τις δημόσιες συμβάσεις.

Έρευνα της Analytica Market Research για τα δύο μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Λάρνακα και Βασιλικό αλλά παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα.

 

Τι ακολουθεί τον τερματισμό της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings για την επένδυση μαμούθ του €1.2 δις στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας; Στο επίκεντρο και το μεγάλο ενεργειακό έργο κατασκευής τερματικού στο Βασιλικό.

Πάσχουν οι δημόσιες συμβάσεις;

Πως αξιολογούν τις εξελίξεις οι πολίτες και ποια εκτιμούν ότι θα είναι η συνέχεια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

H Analytica εντάσσει και αυτή τη φορά στη μεθοδολογία της τη διαδικτυακή ψηφοφορία. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η συλλογή δεδομένων με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

Η Analytica Market Research υιοθετώντας την τάση που ακολουθείται διεθνώς στον τομέα των ερευνών, επεκτείνεται και στα διαδικτυακή ψηφοφορία, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες, τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμες, που παρέχουν τη δυνατότητα ποιοτικών ελέγχων. Συγκεκριμένα, τα μέσα που έχει στη διάθεση της η ομάδα ερευνητών-στατιστικολόγων της Analytica Market Research παρέχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διαγραφής πολλαπλών συμμετοχών, ενώ τα σύγχρονα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και πανομοιότυπες, ταυτόχρονες ενέργειες.

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend