Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σεντ Ετιέν ή Μετς; Ποια θα παίζει στα σαλόνια τη νέα σεζόν;
Σεντ Ετιέν ή Μετς; Ποια θα παίζει στα σαλόνια τη νέα σεζόν;

Σεντ Ετιέν ή Μετς; Ποια θα παίζει στα σαλόνια τη νέα σεζόν;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Σεντ Ετιέν ή Μετς; Ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ligue 1; Η απάντηση θα δοθεί στους διπλούς αγώνες μπαράζ, ο πρώτος εκ των οποίων διεξάγεται απόψε.

Η Μετς τερμάτισε στην 16η θέση της πρώτης κατηγορίας με 29 βαθμούς, όσους είχε και η 17ηΛοριάν, η οποία όμως υστερούσε στην ισοβαθμία και υποβιβάστηκε. Απέναντί της βρίσκει την ιστορική ομάδα της Σεντ Ετιέν που τερμάτισε στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας και συμμετείχε στα μπαράζ που έδωσαν οι ομάδες των θέσεων 3-4-5 και από τα οποία προέκυψε η ομάδα που θα αγωνιστεί στα μπαράζ με την Μετς για την άνοδο. Η κόντρα τους παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται αμφίρροπη, αν κρίνουμε και από τις αποδόσεις.

Η νίκη της Σεντ Ετιέν έχει απόδοση 2.18, η ισοπαλία είναι στο 3.46 και η νίκη της Μετς δίνει 3.96 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Ποια θα παίζει στην πρώτη κατηγορία του χρόνου; Στο 1.88 η απόδοση της Σεντ Ετιέν, στο 1.87 της Μετς! Πιο αμφίρροπη μονομαχία δεν θα μπορούσε να είναι!

Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και τρίαGG στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι GGκαι over 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς,μάλιστα τα τρία ήταν over 4.5 γκολ. Απόψε τοover 2.5 γκολ δίνει 2.25 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.95, ενώ τοunder 2.5 γκολ είναι στο 1.65. Στο 1.90 τοGG, στο 1.83 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend