Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μοτοσικλετιστής ηλικίας 30 ετών, κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα σε οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε χθες το πρωί στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα «φορτηγό όχημα, που οδηγούσε κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας στο δρόμο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς Λάρνακα, φθάνοντας στα φώτα Τροχαίας με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη, φέρεται να εκδήλωσε την πρόθεση του να εισέλθει δεξιά στη συγκεκριμένη πάροδο».

Προστίθεται ότι «κατά τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού ξεκίνησε να στρίβει προς την πάροδο, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε στο πίσω αριστερό πλευρό του φορτηγού», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη».

 

Την 1η Ιουλίου θ’ αρχίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ανεύρεση οπλισμού και εκρηκτικών υλών σε τάφο, στο νέο κοιμητήριο της Ορόκλινης, στις 20 Μαΐου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν σχετικά με την υπόθεση αυτή, έναν 46χρονο από τη Λάρνακα και έναν 35χρονο, από την Ορόκλινη, οι οποίοι μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστούν στο Δικαστήριο θα τελούν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι μ’ ένα βαρύτατο κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχής και μεταφοράς πυροβόλων όπλων, εκρηκτικών υλών και πυρομαχικών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα οπλισμού που εντοπίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Ο οπλισμός και τα εκρηκτικά που κατασχέθηκαν πιστεύεται ότι σχετίζονται με παράνομη ομάδα, η οποία σχεδίαζε εγκληματικές ενέργειες.

 

Send this to a friend