Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός;
Θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός;

Θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό! Στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό η ομάδα του Πειραιά ψάχνει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο. Θα τα καταφέρει;

Ο τελικός του ConferenceLeague έρχεται απόψε σε ελληνικό έδαφος, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στην «OPAP Αρένα» με στόχο να γράψει ιστορία! Η πορεία των «ερυθρόλευκων» ως τον τελικό ήταν επική! Η μία πρόκριση πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Και το αποκορύφωμα η πρόκριση επί της Άστον Βίλα -που πρόβαλε φαβορί για τον τίτλο- με δύο νίκες στα ημιτελικά! Η Φιορεντίνα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο δεν αστειεύεται, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την τέλεια ευρωπαϊκή σεζόν του ως τροπαιούχος!

Η νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 3.28, η ισοπαλία είναι στο 3.28 και η νίκη της Φιορεντίνα δίνει 2.56στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το ενδεχόμενο να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός δίνει 2.10 και η Φιορεντίνα 1.75. Το ενδεχόμενο παράτασης θα το βρείτε με απόδοση 5.70 στην Stoiximan και το ενδεχόμενο πέναλτι στο 5.10. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, οπότε απόψε τους απασχολεί μόνο ο τίτλος!

Ο Ολυμπιακός έχει τρία NG και under 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (στα δύο δεν δέχτηκε γκολ). Ευάλωτη αμυντικά η Φιορεντίνα, έχει δεχτεί γκολ στα οχτώ τελευταία ματς: έχει οχτώ σερί GG και τα επτά ήταν και over 2.5 γκολ (μάλιστα τα πέντε ήταν over 3.5 γκολ). Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.18 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.90, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.70. Στο 1.80 τοGG, στο 1.93 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend