Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις Εκπαιδευτικές Δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» η Μαρία Ερωτοκρίτου, καλλιτέχνης – στιχουργός
Στις Εκπαιδευτικές Δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» η Μαρία Ερωτοκρίτου, καλλιτέχνης – στιχουργός

Στις Εκπαιδευτικές Δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» η Μαρία Ερωτοκρίτου, καλλιτέχνης – στιχουργός

 

 

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που ανέπτυξε και καθιέρωσε η  και καθιερώσαμε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης», περιλαμβάνει και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4 – 9 χρόνων και όχι μόνο.

Καλεσμένη αυτό το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. η Μαρία Ερωτοκρίτου, καλλιτέχνης-στιχουργός με θέμα η  “Μουσική είναι η τέχνη να σκέφτεσαι με ηχους”.

Η τελευταία δράση της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» πριν τις καλοκαιρινές διακοπές γι’ αυτό και αποφασίσαμε να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα:
Η Μαρία Ερωτοκρίτου γεννήθηκε και διαμένει στην πόλη της Αραδίππου. Γονείς της η Ελένη Καρίττεβλη(του Πιτάξιη) και ο Ευέλθων Ερωτοκρίτου, εκτοπισθέντας από το χωριό Ταύρου της Αμμοχώστου.
Είναι παντρεμένη με τον Ψυχολόγο Χρίστο Λουκά και έχουνε μαζί ένα υιό.

Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, απόφοιτη του University of Wales με πτυχίο Νομικής καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού LLM τίτλου στο

Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο West of England του Bristol.

Πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως Ποινική Ανακρίτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας και εξακολουθεί να είμαι ενεργό μέλος της Αρχής.

Διετέλεσε αρθρογράφος σε γνωστές ηλεκτρονικές σελίδες για νομικά και άλλα θέματα.

Αγαπά τη μουσική και λατρεύει το τραγούδι. Είναι μέλος της Χορωδίας του Δήμου Αραδίππου, σολίστας και χορωδός.

Υπήρξε μέλος της Παγκύπριας χορωδίας και εξακολουθεί να έχει τη μουσική στη ζωή της αφού ενεργεί ως στιχουργός και καλλιτέχνις.

Σας περιμένουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μαζί αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμος Αραδίππου και Πρόεδρος Επιτροπής Ευημερίας Μηνάς Ξιούρουππας.

Send this to a friend