Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Προσπάθεια κατάρριψης ρεκόρ Guinness στην Κύπρο με ανθρώπινη αλυσίδα
Προσπάθεια κατάρριψης ρεκόρ Guinness στην Κύπρο με ανθρώπινη αλυσίδα

Προσπάθεια κατάρριψης ρεκόρ Guinness στην Κύπρο με ανθρώπινη αλυσίδα

Πρωτοβουλία για κατάρριψή του ρεκόρ Guinness με τη μεγαλύτερη εναλλασσόμενη αλυσίδα ανθρώπων που κρατούν τους καρπούς τους ανέλαβε το Yianis Christodoulou Foundation, σε εκδήλωση στις 25 Ιουνίου που θα περιλαμβάνει και συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η εκδήλωση, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας με στόχο να καταρριφθεί στην Κύπρο το ρεκόρ Guinness με τη δημιουργία της «Μεγαλύτερης Εναλλασσόμενης Αλυσίδας Ανθρώπων που κρατούν τους Καρπούς τους» στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ενότητας.

Προστίθεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στις 17:00 στο Στάδιο ΓΣΠ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά άνω των οκτώ ετών και γονείς με στόχο να κρατούν τους καρπούς τους για τουλάχιστον ένα λεπτό, σε μια προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ. Επίσης, αναφέρεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και τα σχολεία.

Σημειώνεται ότι με το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ οι συμμετέχοντες στην αλυσίδα, θα έχουν δωρεάν είσοδο στην συναυλία.

Επισημαίνεται ότι η επιτυχής κατάκτηση του τίτλου του GUINNESS WORLD RECORDS σχετικά με τη δημιουργία της «Μεγαλύτερης Εναλλασσόμενης Αλυσίδας Ανθρώπων που κρατούν τους Καρπούς τους», θα καταχωρηθεί στο βιβλίο του GUINNESS WORLD RECORDS ως ένα μεγάλο επίτευγμα για την Κύπρο.

Εξηγείται ακόμη ότι το Yianis Christodoulou Foundation, με ιδρυτή τον Κύπριο επιχειρηματία John Christodoulou, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για το φιλανθρωπικό του έργο, στον τομέα της εκπαίδευσης και της επένδυσης στους νέους.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Yianis Christodoulou Foundation – Guiness World Record – IMH (imhbusiness.com), στο τηλέφωνο 22 505555 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]. Επισημαίνεται ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις ενώ για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend